Co by v létě nemělo chybět v žádné dámské kabelce

29.05.2018 | Krása a móda

Horké letní dny už se kvapem blíží. Jste však připravené na vše, co parné léto znamená pro váš kosmetický režim? Teplé počasí má vliv na vaše vlasy i pokožku a je tak vhodné přizpůsobit tomu kosmetiku, kterou si nosíte s sebou. Podívejme se společně na to, jaké nezbytnosti byste měly v tomto období nosit ve svých kabelkách.

Osvěžující sprej

Takzvaná pleťová mlha je bezvadná věc. V horkém počasí vás osvěží a navrátí pleti hydrataci, takže zůstane pružná a svěží. Většina z nich má i schopnost fixovat váš make-up, takže nehrozí jeho rozpití. Mnohé pleťové vody mají navíc UV faktor a chrání vás tím před škodlivým slunečním zářením.

Deodorant

V parných dnech je deodorant naprostou nutností. V létě se zapotí i ti nejvíc odolní jedinci. Mějte proto vždy po ruce deodorant, který vás i vaše okolí ochrání od nepříjemného zápachu.

Vlhčené ubrousky

Vlhčené utěrky jsou pohodlnou a praktickou pomůckou na odličování. Pomohou v situacích, kdy nemáte přístup k vodě a vhodné kosmetice. Kvalitní vlhčené utěrky vám pomohou zbavit se nečistot, make-upu, ale i voděodolné řasenky. Vyberte si takové, které neobsahují oleje.

Voděodolná řasenka

Pokud používáte řasenku, volte na léto tu voděodolnou. Odolá vaší upocené tváři, letním lijákům i případné návštěvě koupaliště. Hůř se odličuje, ale určitě je to lepší volba pro parné dny.

Krém na ruce

Naše pleť vyžaduje hydrataci během každého ročního období. Zejména v horkém a suchém počasí trpí i naše ruce a jejich popraskání či záděry jsou velmi nepříjemné. Malé balení hydratačního krému na ruce by proto nemělo chybět v žádné dámské kabelce.

Voda

Mít v tašce láhev vody je určitě nutnost. Zejména v létě je potřeba pečlivě dodržovat pitný režim, a navíc pitím hydratujete vaši pleť a udržujete tím její pružnost. Pokožka je díky přísunu vody zářivější a vám se nebude z horka točit hlava.

Opalovací krém

I když se v pracovním týdnu pohybujete na slunci jen minimálně, měla byste neustále dbát na to, abyste svoji kůži chránila opalovacím krémem s dostatečným UV faktorem. Namazat se jednou denně nestačí. Ochrannou vrstvu je třeba vícekrát za den obnovit.

Balzám na rty

Na rtech máme velice jemnou kůži, která zachytí každý vnější vliv, ať už je to horko nebo chlad. V létě je proto vhodné přibalit si do kabelky balzám na rty. Na léto určitě vybírejte ty s UV faktorem, které se dají pořídit v každé drogerii či lékárně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat