Přírodní prostředky, které vám pomohou k hustším řasám

Příroda vás ohledně délky a kvality vašich řas poněkud „odflákla“? Nezoufejte, můžete jejich vzhled i stav podstatně vylepšit zeleným čajem nebo olivovým olejem s aloí vera. Ovšem ani takový ricinový olej se rozhodně nemine účinkem!

Dlouhé a husté řasy by všemi deseti brala asi každá žena. Ani vy nejste žádnou výjimkou? Pak se možná ptáte, jak je lze získat, aniž by člověk musel hodiny trávit v kosmetickém salonu, kde se specializují na jejich prodlužování. Máme pro vás dobrou zprávu! Existují totiž jisté domácí prostředky, jež vám v tomhle směru dokáží pomoci. O kterých přesně je řeč?

Zelený čaj. A to bez legrace

Čaj, který se pije již 5000 let, je opravdu zázračný. Podle odborníků chrání srdce před kardiovaskulárními chorobami, reguluje špatný cholesterol, podporuje hubnutí a předchází cukrovce. Ovšem pozor, tento blahodárný nápoj svede divy také v oblasti zkrášlování.

Prokazatelně totiž zpomaluje stárnutí a jeho schopnosti ocení i řasy, na něž má přímo revitalizační vliv. Aplikujte ho na celou „oční oblast“, a to vždy po odlíčení. Kromě toho, že už možná nebudete potřebovat řasenku s prodlužujícím efektem, se pohodlně zbavíte i tmavých kruhů pod očima.

Olivový olej s aloí vera? Sázka na jistotu

Dalším zlepšovákem, který zabojuje ve prospěch vaší krásy, je vlastnoručně vyrobené sérum. Namítáte, že žádné speciální ingredience po ruce nemáte? Ani to není třeba, protože si bohatě vystačíte s olivovým olejem, do kterého přidáte trochu gelu z aloe vera. Když si budete tímto přírodním „mazadlem“ ošetřovat řasy každý den před spaním, výsledky se dostaví dřív, než řeknete švec.

Ricinový olej jako multifunkční pomocník

Ricinový olej se získává ze semen skočce obecného, což je okrasná rostlina pocházející ze severovýchodní Afriky a jihozápadní Asie. Na první pohled se možná tváří jako nevýrazná bezbarvá tekutina, ale nenechte se zmást. Vyniká totiž úžasnými vlastnostmi, které zahrnují léčbu akné, bradavic, vyrážek i ekzémů.

Obsažený vitamin E ve spolupráci s přítomnými antioxidanty ovšem posiluje i řasy, přičemž urychluje jejich růst a zabraňuje vypadávání. A pozor, tenhle fígl můžete zkusit i na vlasy – stačí si tak dvakrát týdně provést masáž pokožky hlavy ricinovým olejem. Proč to vylepšování zevnějšku nevzít ze širšího spektra?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat