Komentáře k článku

Lenka Boho 17.09.2018

Džíny jsou pro mě nejoblíbenějším kouskem šatníku.Vždy, když jdu nakupovat, tak ve všech obchodech koukám hned po džínách:) Do kapes nic nedávám, tak jejich velikost neřeším. Můj poslední úlovek jsem pořídila na Cellbes, první koupě džín na e-shopu a překvapivě úspěšná!

Mám několik džínových kalhot a je pravda,že vybrat si dobře padnoucí dá pořádnou fušku.

konatovka 06.09.2018

Džíny už dávno nenosím, ale také manžel si stěžuje a vzteká se, že džíny, které nosí, mají malé kapsy a nic se do nich nevejde.

Siraellen 04.09.2018

Džíny jsou klasika

helus 04.09.2018

Velmi ráda nosím džíny.Mám jich několik.Na kapsách mi nezáleží.

nea 04.09.2018

mám ráda džíny, jen na svoji neforemnou postavu velmi špatně sháním co by mi sedlo bez dodatečných úprav.....

mamaja 04.09.2018

džíny jsou klasika a jsou asi v šatníku každého, je ale fakt, že přestože je dnes výběr velký, bývají ty hezké jen ve velikosti na štíhlé a malé ženy, klasické džíny, tmavě modré bez "šoupání" a na zip se moc dobře neshání

glady 04.09.2018

džíny jsou nesmrtelné

ovace 03.09.2018

Mám hodně džínů

aster 03.09.2018

Džíny si kupuju v "pánském" - mám ráda klasický styl a mám dlouhé nohy, většinou tedy mám dámské džíny krátké a pod pasem - nesnáším módní trendy - nějaký mamlas (obvykle 4%) vymyslí ptákovinu a pak to vnucuje ženám - běda ženám, jimž v módě 4% "muž" vládne...*6*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat