Komentáře k článku

konatovka 20.10.2018

Velmi zajímavé rady pro pěkné vyfocení postavy. Některé už znám a jiné jsem se ráda z článku dozvěděla. Nahá bych se nedala nikdy fotit.:-O

Siraellen 09.10.2018

nerada se fotím

ovace 09.10.2018

focení nemám rád

Leňa 08.10.2018

takhle mě zblbla babi, pořád mě hubovala, že na fotkách v sukni nesmím mít pokrčenou nohu, protože to vypadá špatně, a obdržela jsem přednášku, jak nohy natočit a poskládat.. sinus, kosinus, derivace, determinanty - to vše je slabá káva proti této 'problematice'. tak mám z bratrancovy svatby fotky, kde pořád ču*mim dolů, jestli ty nohy jsou ok. je fakt, že nohy opravdu na fotkách vypadají dost dobře, ale má to háček.. jakmile vás fotí víc lidí najednou, nikdy nezaberou stejný úhel. takže je nejlepší se na to prostě vykašlat a fotit se 'normálně' (o:

helus 08.10.2018

Nerada se fotím,a nahá to vůbec.

glady 08.10.2018

zásadně se fotit nenechávám, pokud to není nezbytné

Ivana 08.10.2018

Nerada se fotím. A protože nejsem na face, tak ani nemusím :-p. Nevadí mi ale "momentky" tzn. když nevím, že jsem focena. Sice to není žádná hitparáda, ale aspoň na nich vypadám tak jako ve skutečnosti. V blízké době mě čeká focení na občanku, neřeším. Stejně na ní vždycky vypadám jak kriminálník... a na poště máme ženský, co se nebojí. Nikdo jiný za 10 let moji občanku neviděl než pošťáci, tak proč to hrotit. Přeji hezké dny.

aster Ivana 09.10.2018

Taky se nerada fotím - na všech dokladech mám fotky jako ze zločineckého alba ;*( Donedávna jsem taky nedala dopustit na momentky až jednou - sečetlo se nevhodné nasvícení, špatné natočení hlavy a okamžitý škleb - a čarodějnice je na světě :-D

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat