Dokonalé vzpomínky. Jak se fotit, abyste vypadali štíhlejší

07.10.2018 | Krása a móda

Ráda byste si vytvořila novou profilovou fotku nebo se jen nechala pěkně zvěčnit, ale ne a ne vyfotit tak, abyste neměla dvě brady nebo vypadala o dvacet kilo těžší, než ve skutečnosti jste? Zkuste tyhle tipy.

Z výšky hleď!

Fotky focené z úrovně očí nebo čela vypadají vždy mnohem lépe, než takové, které jsou foceny odspodu. Když se totiž díváte do objektivu, musíte sklonit hlavu a rázem je druhá brada na světě. Navíc budete působit opticky kratší a silnější. Raději tedy z výšky.

Ruce v bok

Nikdy se nefoťte s rukama u těla, ty totiž působí „rozpláclým“ dojmem a přidávají vám zbytečně kila navíc.

Vlasy musejí být vidět

Abyste předešla tomu, že budete mít na fotografii hlavu jako dýni, dbejte na to, aby vaše vlasy byly vidět. I když máte ohon nebo cop, vždy se natočte tak, aby byl účes patrný nebo svažte vlasy až na temeni hlavy.

Žádný „sýýýýýýr“

I když je to častá zábava všech fotografovaných a mnohdy pobízí i sám fotograf, vyvarujte se vykřikování podobných nesmyslů, které váš obličej změní na komickou grimasu.

Seďte rovně!

Pokud se fotografujete vsedě, seďte vždy rovně, kolena i kotníky mějte u sebe a mírně se natočte bokem k objektivu.

Lehké opálení

Pokud se chystáte vytvořit novou profilovou fotku, dejte si záležet především na make-upu. Pokud máte přirozeně světlou pleť, použijte bronzer nebo samoopalovací krém. Opálené tělo vypadá na fotkách mnohem lépe.

Postoj

Ideální postoj je takový, kdy vykročíte jednou nohou vpřed proti objektivu, přičemž váha těla zůstává na noze, která je vzadu. Nohy tak opticky prodloužíte, a když ještě navíc vytočíte bok a rameno směrem k fotografovi, zakryjete i drobné nedostatky, jako jsou například silnější boky.

Oblečte se střídmě

Vyhněte se fotografování v nabíraných rukávech nebo šatech s volánky či horizontálními pruhy. Také volné tuniky postavě nelichotí, to všechno vás bude opticky rozšiřovat. Ideální jsou tmavší barvy, které naopak dělají postavu štíhlejší.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat