4 módní předsevzetí anebo V novém roce jedině stylově!

Nejčastěji si k novému roku dáváme předsevzetí týkající se zdravého životního stylu. Zkuste to letos i s módními předsevzetími!

Předsevzetí č. 1: Přeberu šatník.

Celý rok jste kupovali nejrůznější oblečení a vršili je do polic skříní a prádelníků. Ale zbavili jste se kousků, které už nenosíte? Pokud ne, pusťte se směle do toho! K čemu přetékající šatník, když před ním každé ráno stojíte a nemáte co na sebe? Udělat ve skříních vítr se vyplatí – co jste neměli už nějakou dobu na sobě, to dejte na charitu nebo třeba příbuzným (to samé platí i pro kousky, které už neobléknete). Uděláte dobrý skutek pro sebe i pro druhé.

Předsevzetí č. 2: Povýším kvalitu nad kvantitu.

Jen těžko se odolává, když člověk vidí oblečení, jež se mu líbí, navíc třeba v akci 2 za cenu 3… Jenže kolikrát už si takhle člověk přinesl domů kousky, které se po prvním vyprání hodily spíše jako hadry na podlahu? Sečteno a podtrženo se vyplatí koukat v první řadě na kvalitu materiálu – ano, investice je v takovém případě vždycky větší, ale zato delší.

Předsevzetí č. 3: Nebudu se bát barev.

Svět není jen černá a bílá, případně modrá a béžová. Jistě, těmhle barvám se nedá nic vytknout, je to přece klasika, ale pokud se ve vaší skříni již jiné nevyskytují, je to škoda. Nebojte se barev a kombinujte! Účelem není samozřejmě vypadat jako přezdobený vánoční stromeček, ale proč k vašim neutrálním barvám nepřidat jednu výraznou, jež outfit oživí a rozbije nudu?

Předsevzetí č. 4: Budu si kupovat jen padnoucí oblečení.

Nenechte se při nákupech unášet pouze aktuálními trendy, ale myslete také na tvar své postavy. Zrovna tak každý kousek poctivě vyzkoušejte, než si ho odnesete domů. A kupovat si nepříliš padnoucí velikost s tím, že „do ní zhubnete“, se prostě nevyplácí. I to je třeba mít na paměti.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:08
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat