REDKEN proměna Nadi: Manžel chtěl blondýnku, ale já vsadila na rudou

Čtenářka Naďa (32) se do naší proměny přihlásila hlavně proto, abychom jí poradili, jak vypadat co nejvíce elegantně a jak sama říká, přiměřeně k jejímu věku. Naďa by totiž na rozdíl od mnoha svých vrstevnic chtěla vypadat starší.

„Vím, že vypadat mladší je sen každé ženy, ale chtěla bych více vypadat jako maminka tříletého chlapečka, než jako jeho starší sestra," vysvětluje nám Naďa. Dalším impulzem pro změnu vzhledu byl blížící se návrat do práce.

„Před mateřskou jsem nejprve pracovala jako skladnice, ale pak mě přeřadili a udělali ze mě fakturantku. Další ideální důvod, proč jít do proměny. Můj návrat do práce se blíží, a tak bych se ráda nechala inspirovat, jak v práci vypadat lépe," věří stále usměvavá Naďa, která se vedle péči o rodinu věnuje i svým koníčkům, mezi které patří hlavně tanec. „Před mateřskou jsem se hodně věnovala sportu, ale teď nezbývá čas," povzdechla si čtenářka.

Doma na výsledky proměny vedle tříletého syna čekal i manžel, se kterým je už dlouhých sedm let. „Manžel mě poznal jako blondýnku a jeho přání bylo, abych se z proměny jako světlovláska vrátila," vyřkla touhu svého partnera Naďa. Jak se asi bude tvářit, až zjistí, že jsme mu místo blondýnky vrátili domů rudovlasou Naďu.
 

PARTNEREM PROMĚNY JE PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ KOSMETIKA REDKEN


 

Místo blond, vyhrála rudá hříva

Jako první usedla čtenářka Naďa do kadeřnického křesla Gábiny Polakové ze salonu Carpe Diem na pražských Vinohradech. Po krátké diagnostice vlasu Gábina usoudila, že změna hnědovlasé Nadi na blondýnku by způsobila nevratné poškození jejích, v tuto chvíli velmi kvalitních, vlasů. „Paní Naďa má jemné, hladké vlasy, ale bez objemu a neurčité barvy. Sice si přála být pro manžela blondýnkou, po domluvě jsme se ale rozhodly, že vlasy naopak trochu ztmavíme a přidáme červené odstíny, aby účes získal na dramatičnosti. Tyto barvy udělají paní Nadě větší službu než blond barva, které vypadala nepřirozeně, a muselo by se o ní mnohem více pečovat kvůli odrostům," vysvětluje svou volbu kadeřnice Gábina. „Vlasy jsme vzadu zkrátili pro získání objemu a lehčí úpravu. Paní Nadě bude doma stačit, když v rámci stylingu použije tužidlo, které vlas jakoby zhrubí, a on lépe bude držet v požadovaném objemu," dodává Gábina Polaková z Carpe Diem.


Blondýnka to nebude, ale výsledek rozhodně bude stát za to!


Kadeřnice Gábina během úpravy naučila Naďu, jak o účes doma pečovat.

Pro domácí péči doporučila kadeřnice Gábina tyto 3 produkty:

„Paní Nadě bych doporučila vlasovou řadu Color Extend pro barvené vlasy, která obsahuje UV filtry, které ochraňují vlasy proti ztrátě barvy a antioxidanty pro vyživení vlasů. Pečující silikon udržuje svěžest barvy, molekuly blokující volné ionty stabilizují barvu vlasů a ceramidy pronikají hluboko do jádra vlasu a dodávají mu sílu. Color Extend Kondicionér se aplikuje na šamponem umyté, ručníkem prosušené vlasy, kde se nechá působit 1 minutu, a poté se pečlivě opláchne," dává kadeřnice Gábina tipy na domácí péči.

Pro finální úpravu vlasů doporučila Gábina pěnu ve spreji pro objem vlasů Redken Styling Guts 10. „Je to dvouúčelová pěna, která dokáže vytvořit objem vlasů jak od kořínků, tak i celkový objem účesu se střední fixací. Posiluje vnitřní strukturu vlasu a dodává mu přirozený lesk," popisuje Gábina s tím, že stačí pěnu aplikovat do vlhkých vlasů tzv. po sekcích.

„Pro objem od kořínků se pěna nastříká ze vzdálenosti cca 10 cm od hlavy přímo ke kořínkům. Pokud bude chtít Naďa docílit celkového objemu, nastříká pěnu o velikosti pomeranče do dlaní a rovnoměrně vetře do vlasů. Pro maximalizaci efektu objemu může vlasy vyfoukat přes kulatý kartáč," uzavírá kadeřnice Gábina z Carpe Diem.

Tipy vizážistky pro mladistvou pleť

I když Naďa touží po image starší ženy, co se týče pleti, vrásky na ní jistě nejsou žádoucí. A s tím jí pomohla vizážistka Nikola Kvapilová, která líčí pro Astor. „Čtenářka má velmi suchou pleť, a pokud se o ni nezačně lépe starat, udělají se jí velmi brzy vrásky, jejichž odstranění nebude vůbec lehké," vysvětluje vizážistka Nikola v rámci diagnostiky. „Pokud jste doma, promazejte pleť kvalitním hydratačním krémem. V tomto případě není silnější vrstva nežádoucí, právě naopak," dodává Nikola.

Při líčení vizážistka Nikol upozornila naší čtenářku hlavně na rizika spojená s užíváním pudru. „U paní Nadi je důležité nepudrovat partie očí, protože si tím zbytečně přidělá vrásky. Lepší je pudrovat jen ty části, které mají tendenci se mastit tzv. T-zona, neboli čelo, nos a brada," doporučuje vizážitka.


Čtenářka Naďa se během diagnostiky dozvěděla od vizážistky Nikoly spoustu informací o své pleti.

Tři produkty do kabelky

Všechny produkty, se kterými vizážistka Nikol líčila, dostala Naďa také jako dárek od Astoru. Pro běžné denní líčení vyzdvihla vizážistka hlavně tyto tři produkty, se kterými naše čtenářka rozjasní svou pleť během pár minut.

Neviditelná dokonalost pleti

„Pokud patříte mezi ženy, které se nelíčí jen proto, že nenávidí, když je jejich make-up vidět, pak právě vám je určená novinka od Astoru, díky které si užijete neviditelnou dokonalost," vysvětluje Nikol. „Tento neviditelný make-up není rozpoznatelný na pohled ani na dotek a zaručí vám přirozený dokonale vypadající vzhled. S novým Skin Match zakryjete nedokonalosti, ne svou pleť. Pleť čtenářky Nadi zůstane unikátní stejně jako otisk jejího prstu," dodává s úsměvem.

Řasy tak husté, že vypadají jako umělé

„Pokud chcete, aby vaše oči skutečně upoutaly pozornost, vsaďte na umělé řasy. Ale kdo má čas tyto řasy složitě nalepovat? Řešením je řasenka s efektem umělých řas Big & Beautiful False Lash Look pro neuvěřitelně přitažlivé a husté řasy, že vypadají téměř jako umělé. Kouzlo této řasenky je v tom, že je obohacena o přírodní bavlnu, hedvábný prášek a keratin, které zajišťují přirozenou hydrataci a hýčkají vaše řasy. O svůdný objem a výrazné řasy se postará extra měkký kartáček se spoustou jemných štětinek, které okamžitě obalí každou řasu hypnoticky černou barvou. Řasy jsou ihned vytvarované a oddělené jako nádherné vějíře," popisuje nám Nikol tajemství efektu umělých řas.

Neodolatelný výraz na přání

„Pro Naďu jsme zvolili duo oční stíny Pure Color, které obsahují 93 % přírodních ingrediencí. Intenzivní a dlouhotrvající barvy jsou tak stejně čisté a zářivé jako v přírodě. Zářivé barvy inspirované přírodou podtrhnou její přirozenou krásu!"

Ruce jsou vizitkou každé ženy

Aby proměna byla dokonalá, nemohli jsme opomenout ani Nadiny ruce. Majitelka salonu Carpe Diem Jana Kuncipálová ji proto svěřila do péče manikérky Žanety Zimové, která po základním ošetření nehtů nanesla tzv. gel-lack, kdy se aplikuje permanentní lak, který vydrží na nehtech až 2 týdny.
 


Profesionálně upravené nehty nesmějí na naší proměně chybět. O dokonalou péči se postarala manikérka Žaneta Zimová.

Proměna sportovkyně v dámu

Jak již bylo řečeno, Naďa chtěla po proměně vypadat více seriózně s ohledem na svůj věk. To byl úkol pro stylistku Janku a Adélu. Ty vybíraly stylové business modely v obchodech pietro filipi a Charles Vögele. Pro sportovníjší outfity, které jsou čtenářčině povaze bližší, jsme zašli do obchodu s.Oliver. Boty jsme vybírali z obchodů CCC a Baťa. „Obléknout paní Naďu byl trošku oříšek, protože je nejen velmi štíhlá, ale také menšího vzrůstu a módní návrháři takové ženy ve svých kolekcích trošku opomíjejí. Nakonec se ale zadařilo a Naďa nám tak mohla ukázat hned několik svých tváří seriózní obchodnickou i svěží sportovní," popisuje stylistka Janka.

Sama Naďa popsala výběr oblečení jako z filmu Pretty Woman. „Proměna pro mě byl nezapomenutelný zážitek. Byla jsem jako Julia Roberts, kdy ji v obchodě obskakují a ona se jen převléká a předvádí veškeré oblečení."

Focení jako se supermodelkou

Čtenářka Naďa se sice pózování před fotoaparátem Filipa Macha nejdříve velmi bála, ale po pár minutách bylo jasné, že v ní třímá ukrytá fotomodelka. Všechny pokyny zvládla jako profesionálka, a dokonce sama přicházela s nápady na pózy. Dvouhodinové focení tak uteklo jako voda.


I když je Naďa sportovní typ, business oblečení ji také seklo. Stylistka ji oblékla do kompletu z pietro filipi: sukně (2 790 Kč), vesta (2 490 Kč), boty (3 990 Kč), košile (1 790 Kč).


Kostýmek se sukní dal vyniknout Nadině štíhlé postavě.


Naďu čekal v nejbližších dnech sraz ze školy. Stylistka ji na tuhle příležitost oblékla do přilehavých černých šatů Charles Vögele (990 Kč), model ozdobila výraznou rudou šálou Charles Vögele (699 Kč) a semišovými botami na podpadku CCC (790 Kč). Vzorované silonky a psaníčko bylo Nadino vlastní.


Stylistka připravila pro naši čtenářku i jeden sportovnější model. Pončo (999 Kč), kostkovanou košili (499 Kč), džíny (699 Kč) a kabelku (499 Kč) jsme pořídili v obchodě Charles Vögele. Vysoké kozačky (2 099 Kč) jsme si zapůjčili od CCC.


Podzimní tóny k nové barvě vlasů dokonale ladily.


Naďa jako profesionální modelka.


Pro chladnější dny jsme pro Naďu vybrali tento pohodlný model ze s.Oliver. Teplá péřová bunda (3 999 Kč), džíny (1 399 Kč) a šála (699 Kč) proměněnou Naďu v zimě zaručeně zahřeje.

A co na proměnu říká sama Naďa?

„Kdybych si měla určit, co se mi na proměně nejvíce líbilo, těžko se rozhodnu. Od začátku to bylo fajn. Práce manikérky, kadeřnice, stylistky, vizážistky, prostě všech lidiček byla naprosto bezvadná. Trochu jsem se bála focení, ale fotograf byl naprosto skvělý chlap. Myslím, že si poradí i s takovým kopytem, jako jsem já. Nerada se fotím, tak i já sama jsem zvědavá na výsledky. Celý proces mi strašně rychle utekl. Docela mě to mrzí. Ráda bych si to určitě někdy zopakovala," uzavírá celodenní maraton krásy Naďa.


Naďa dostala od Astoru taštičku plnou kosmetických produktů pro denní i večerní líčení. A k tomu cenné rady od vizážistky Nikol jako bonus.


Společné foto na závěr. Zleva šikovné manikérky Žaneta Zimová a Maruška Dufková, čtenářka Naďa, kadeřnice Gábina a v neposlední řadě majitelka salonu Carpe Diem Jana Kuncipálová, která proměnu ve svém salonu umožnila.

Děkujeme obchodům Charles Vögele a CCC na Zličíně, Baťa na Floře, pietro filipi a s.Oliver na Chodově za zapůjčení oblečení.
A showroomu Home Style na Vinohradech za poskytnutí prostor pro focení.


Chcete se REDKEN proměny zúčastnit i vy? Napište nám na redakce@bety.cz, proč byste chtěla proměnu podstoupit a připojte své 2 fotografie (postavu a detail).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat