REDKEN proměna Radky: Splnila jsem si sen každé ženy

Čtenářku Radku (36), dvojnásobnou maminku z Prahy, trápilo, jak se po mateřské dovolené vrátit v co nejlepší formě zpět do pracovního kolotoče. Jak sama říká, čtyři roky doma zanechaly na její image výrazné stopy. A právě to byla výzva, které náš hvězdný tým nemohl odolat!

„Tak nějak jsem zapomněla, že se dá oblékat do něčeho jiného, než jen do džínů a sportovních bot," povzdechla si hned po příjezdu Radka s tím, že by na své nové kolegy v práci ráda udělala dobrý dojem.

„Pracuji v mezinárodní síti supermarketů, kde začíná internetový prodej, a já jsem opravdu ráda, že můžu být u toho," neskrývá nadšení pro práci Radka.

Na výsledky proměny se doma těšil i Radčin manžel, dcera Nikča a malý Adámek.

„Jsme aktivní rodina, rádi jezdíme na chalupu, do přírody a v létě k moři. Naposledy nás uchvátila Paříž, kam bychom se rádi na jaře vrátili i s dětmi," prozradila nám své plány Radka.

PARTNEREM PROMĚNY JE PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ KOSMETIKA REDKEN


 

Zavřete oči, přichází Gábina!

Na proměnu čtenářky Radky jsme vyrazili do vyhlášeného pražského salonu Carpe Diem na Vinohradech, kde se jí jako první ujala odbornice na slovo vzatá, kadeřnice Gábina Polaková.

„Vlasy paní Radky jsou od přírody jemné, ale opakovaným zesvětlováním poškozené a bohužel i roztřepené v koncích," popisuje během diagnózy Gábina, která se po domluvě s paní Radkou rozhodla pro promelírování spodní partie o tři odstíny tmavším přelivem, aby tak docílila většího objemu a plasticity. „Od hlavy jsme zachovali podobný světlý odstín, který čtenářka měla," dodává kadeřnice. Za pomoci střihu poté Gábina dodala vlasům požadovaný objem. „Zhustíme partii nad čelem a z ofiny uděláme patku. Zadní partii zkrátíme o zhruba 57 centimetrů, čímž se vlasy ozdraví," vysvětluje Gábina. Střih, který zvolila, navíc respektoval fakt, že Radka je nyní zaměstnaná maminka, a tak asi nebude mít na ranní úpravu tolik času. „Smyslem naší práce je vytvořit zákaznici takový střih, který dokáže s našimi triky hravě sama doma upravit," líčí filozofii salonu Carpe Diem kadeřnice Gábina.

Stal zázrak a na mé hlavě se zrodilo něco, co tam ještě nebylo – účes, který má styl, přirozená barva a hlavně lesklé vlasy!" jásala nadšeně Radka. „Gabriela je prostě umělkyně, ale to si musí každý prožít."


Radka dala kadeřnici Gábině plnou důvěru.

Doporučení kadeřnice Gábiny na domácí péči

„Paní Radce bych doporučila šampon a kondicionér z řady Redken All Soft, který je určený pro suché a křehké vlasy. Produkty obsahují olivový a avokádový olej, vlasy jemně čistí a vyživují. Po použití budou hebké, ale silnější a lesklé – vlasy plné života," vysvětluje kadeřnice Gábina Polaková z Carpe Diem.

Druhý produkt, který Gábina doporučila, je Redken Blow Away 09, což je unikátní tepelně ochranný gel, který zlepšuje výsledky tepelné úpravy vlasů a zanechává vlasy zářivé s účesem, který vydrží po celý den. „Stačí nanést malé množství gelu na vlhké vlasy a vysušit fénem jednu vrstu po druhé. Pro dosažení většího objemu stačí vlasy vyfoukat za pomoci kulatého kartáče od kořínků," popisuje Radce domácí péči kadeřnice Gábina.

Poslední produkt, který dostala Radka na domácí péči, je Redken Fabricate 03 – termoaktivní sprej, který po zahřátí zdůrazňuje texturu, fixaci a chrání vlasy před teplem. „Dodává vlasům lehkost a hebkost a umožňuje upravení účesu do jakéhokoliv tvaru. Stačí ho nastříkat na vlhké vlasy a upravit prsty. Velmi účinný je i při aplikaci na suché vlasy, které pak můžete bez obav vyžehlit," dodává Gábina.

Jak si zkrátit čekání s barvou na hlavě? Pedikúru

Zná to asi každá žena – dlouhé minuty čekání na to "až se barva chytí"... Všechny časopisy už jsou přečtené a konec stále v nedohlednu. Tak právě toho jsme Radku ušetřili! Majitelka salonu Carpe Diem, Jana Kuncipálová, si totiž pro ni připravila lahůdku v podobě luxusní masáže nohou spojené s pedikúrou. Lilya Švubová nechala ponořit Radčiny uběhané nožky do vodní lázně, kde plavala pravá orchidej. „Byla jsem hrozně unavená z brzkého vstávání, ale najednou se mé smysly zbystřily a já začala pociťovat ten luxusní pocit toho, když se o vás někdo stará," pochvaluje si úžasnou péči pedikérky Lily čtenářka Radka. „Připadala jsem si jako filmová star, ten pocit ještě umocnila sklenka bílého vína. Prostě dokonalý relax!"

Profesionálů z Carpe Diem se můžete zdarma zeptat i v naší on-line kosmetické a vlasové poradně. Poradí vám, jak správně pečovat o svou pleť, doporučí vám nejlepší střih a dají tipy na domácí vlasovou péči.

Školička líčení s vizážistkou Monikou

Čtenářka Radka si, stejně jako většina maminek na mateřské dovolené, vystačila jen s řasenkou. Tipy od vizážistky Moniky Vacikárové, která líčí pro Astro, jí tedy přišly opravdu vhod.

„Paní Radka se mi svěřila, že ji v poslední době trápí vrásky, které se jí začínají vytvářet v okolí očí. Po krému proti vráskám ale zatím nesáhla, nejspíše z obavy, že už nepomůže. Nutno říci, že je to velmi častý argument. Z vlastní zkušenosti ale mohu potvrdit, že nikdy není pozdě začít. Pleť bude po použití krému vypnutá, je ale chyba domnívat se, že se vše napraví po jednom použití. Proto aby byly vidět první výsledky je třeba věnovat se ošetření pleti pravidelně po dobu alespoň čtyř týdnů. Stačí opravdu jen malé množství krému jemně vklepat prsteníčkem do pokožky," učí Monika paní Radku, jak pečovat o pleť.


Vizážistka Monika naučila čtenářku Radku, jak pečovat o pleť a hlavně jak se líčit na běžné denní nošení.

Hydratace je základ

Vizážistka Monika během diagnostiky určila, že Radka má sušší pleť, kterou je potřeba pravidelně hydratovat – jak ráno, tak i večer – přípravky na suchou a smíšenou pleť, vybírat může i mezi produkty pro citlivou pleť. „Paní Radka by neměla vycházet z domu bez krému. Abychom pleti dodali svěží vzhled, použijeme rozjasňovač pod oči a kolem nosu . Make-up zvolíme z řady age vitality, který obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pleť vypíná. Nakonec vše lehce přepudrujeme tak, abychom pleť nevysušili," popisuje své kroky během líčení vizážistka Monika, která pro práci použila produkty značky Astor.

„Radka má světlé, zelenkavé oči, a tak jsme na oči volili neutrální béžovou barvu, odstíny hnědé, fialkové, světle zelené a světlé šedé – vše tak, aby nám to barevně ladilo ke zvolenému oblečení. Podle toho jsem vybrala i zdravíčko v přirozených barvách – meruňkové až růžové. Radka je jemný typ a nemá smysl to přehánět," dodává s úsměvem vizážiska Monika.

Tři produkty do Radčiny kabelky

Ještě před závěrečným stylingem a focením, vyzbrojila vizážistka Monika paní Radku třemi produkty Astor, se kterými i doma vykouzlí dokonalou vizáž.

Make-up s hodnotou zlata

Age Vitality make-up změní každodenní rutinu nanášení make-upu v luxusní zkrášlovací rituál s úchvatným výsledkem. Neuvěřitelně jemná a příjemná konzistence obsahuje báječný mix ingrediencí, které mají hodnotu zlata, a to doslova! Čistý zlatý extrakt má pozitivní efekt na mikrocirkulaci a podporuje omlazování vzhledu. Radčina pleť bude po nanesení vypadat hladší a mladší.

Smyslné řasy

Sexy objem a smyslné ženské křivky jsou v kurzu, a tak vizážistka Monika přidala Radce do kabelky i řasenku Volume Diva Curve me Sexy pro dokonalou tečku atraktivního líčení očí. „Unikátní ’90-60-90’ kartáček perfektně uchopí každou řasu zvlášť a dopřeje jim pohádkový objem a senzační ’křivky’," ukazuje Monika netradičně vyhlížející kartáček řasenky. 

Tekutá rtěnka pro hříšné rty

Aby byla Radka neodolatelnou svůdkyní, jak doma, tak i v práci, nesmí jí chybět rtěnka. Vizážistka Monika pro ni zvolila tekutou rtěnku Soft Sensation Liquid Care od Astoru, která díky obsahu kolagenu a polypeptidů, tedy dvou látek, které mají mimořádné hydratační vlastnosti, udrží rty smyslně lesklé a plnější.

Styling a obávané focení...

„Má oblíbená černá toho asi moc nezachrání ani nevykouzlí, takže to, že jsem měla možnost setkat se se stylistkou Jankou bylo jako sen. V prvním obchodě, kam jsme přišly jsem si zoufala – tady nic není, tady si nic nevyberu, mezitím Janka oběhla obchod a v náručí přinesla spoustu krásných kousků – no, kdo kouká, ten vidí," líčí nám oblíbenou část proměny, tedy nakupování, čtenářka Radka. „Je to k neuvěření, že i tak úžasné věci jako nakupování člověka unaví a vyčerpají," směje se Radka.

Stylistka Janka vybírala do proměny oblečení z nabídky Charles Vögele, pietro filipi, Baťa a s.Oliver.


Tečku za celodenní proměnou udělal fotograf Filip Mach, který v showroomu Home Style na pražských Vinohradech proměnil Radku v profesionální modelku. Kulisy mu při práci dělal luxusní nábytek Hülsta.

„Focení jsem se hrozně bála, ale byla to opravdová třešnička na dortu. Pan fotograf si možná myslel, že jsem artistka – jeho "hlava doleva, krk doprava, nos nahoru, brada dolů"... Prostě člověk na svém místě," popisuje svou první zkušenost s profesionálním focením Radka s tím, že den v péči hvězdného týmu je splněným snem každé ženy. „Nejde říct, která z procedur byla nejkrásnější, bylo to jako puzzle, jedna bez druhé by nebyla celá," dodává na závěr čtenářka Radka.


Dokonalý bussiness vzhled proměněná Radka v luxusním nábytku Hülsta. Stylistka Janka oblékla Radku do šatů s rolákem pietro filipi (1 990 Kč) s šátkem Charles Vögele (299 Kč)  a na nožky jí obula sexy hnědé kotníčkové botky na vysokém podpatku pietro filipi (3 990 Kč).


Zimní oblečení nemusí být jen černé, šedé nebo hnědé. Trendy hořčicově žlutá slušela i Radce. Kabátek jsme pro ni vybrali v pietro filipi (9 990 Kč), šaty s rolákem pietro filipi (1 990 Kč) a kabelka Charles Vögele (699 Kč).


Na blížící se zimu je třeba se vyzbrojit. Janka čtenářku Radku oblékla do trendy kostkované košile Charles Vögele (699 Kč) a vesty Charles Vögele (1 199 Kč).


Pohodlný outfit do práce složený z košile s.Oliver (999 Kč), sukně pietro filipi (2 990 Kč) a vesty s.Oliver (999 Kč).


Radka je spíše sportovní typ, ale pončo jí padlo dokonale! Stylistka Janka tento model sestavila ze zeleného svetříku pietro filipi (1 690 Kč), ponča Charles Vögele (1 999 Kč) a kabelky Charles Vögele (6 999 Kč).


Radka má i po dvou dětech krásnou postavu, které černé legíny velmi lichotí. Styliska model s legínami Charles Vögele (299 Kč) doplnila o hnědé kozačky Baťa (2 599 Kč).


Radka má krásné nohy, a tak by bylo škoda je schovávat. Stylistka ji po chvilce přemlouvání oblékla hnědé manžestrové šaty s.Oliver (1 999 Kč), které doplnila šátkem (299 Kč) a kabelkou Charles Vögele (699 Kč). Nožky jí zahřívaly boty s kožíškem s.Oliver (1 999 Kč).


Kadeřnice Gábina předala proměněné Radce balíček vlasové kosmetiky Redken pro domácí péči.


Společné foto na závěr. Zleva guru vlasové kosmetiky Redken David Lanča, majitelka salonu Carpe Diem Jana Kuncipálová, čtenářka Radka, vizážistka Monika, kadeřnice Gábina a  dole stylistka Janka a pedikérka Lilya.

Děkujeme obchodům Charles Vögele na Zličíně, Baťa na Flóře, pietro filipi a s.Oliver na Chodově za zapůjčení oblečení.
A showroomu Home Style na Vinohradech za poskytnutí prostor pro focení.

Chcete se REDKEN proměny zúčastnit i vy? Napište nám na redakce@bety.cz, proč byste chtěla proměnu podstoupit a připojte své 2 fotografie (postavu a detail).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat