REDKEN proměna Markéty: Návrat z mateřské se vydařil! Posuďte sami

17.11.2011 | Krása a móda

Čtenářka Markéta (33) se do naší proměny přihlásila hlavně proto, abychom jí pomohli se změnou image po návratu z mateřské dovolené. Markéta pochází z Terezína a nyní pracuje jako obchodní referentka. Vedle rodiny, dcerky Simonky a manžela Pavla, patří mezi její záliby i hudba, tanec, plavání nebo lyžování.

„Do proměny jsem se přihlásila, aby mi odborníci poradili jak dobře vypadat, když nastupuji po mateřské dovolené do práce," vysvětlila nám Markéta s tím, že hlavně potřebuje poradit s oblékáním a módními trendy.

Během mateřské si totiž vystačila hlavně s džínami, tričky a mikinami, teď je ale potřeba aby vypadala více reprezentativně. „Na mateřské má člověk jiné starosti a úplně ztratí přehled," míní stále usměvavá maminka ze severu Čech.

S tím, co Markétě sluší či nesluší, jaký střih zvolit, jak o něj pečovat a jaké líčení zvolit, poradil náš hvězdný tým! Posuďte sami, jak se celodenní dílo  podařilo.

 

PARTNEREM PROMĚNY JE PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ KOSMETIKA REDKEN


 

Radikální sestřih od kadeřnice Gábiny

S čtenářkou Markétou jsme vyrazili do vyhlášeného pražského salonu Carpe Diem na Vinohradech, kde se jí jako první ujala vlasová kouzelnice, kadeřnice Gábina Polaková.

„Vlasy paní Markéty jsou hodně jemné, bohužel ale také poškozené a zeslabené opakovaným zesvětlováním. Dopřejeme jim proto na začátek pořádnou dávku výživy s pomocí vlasové kůry Chemistry system od Redkenu, která představuje základní pilíř péče o vlasy," vysvětluje kadeřnice Gábina z Carpe Diem s tím, že tato intenzivní péče je dostupná výhradně v salonech, kde s ním pracují vyškolení profesionálové. „Péči je třeba přizpůsobit potřebám vlasů každého klienta. Jen díky tomu může mít intenzivní péče o vlasy viditelný efekt," dodává.


Aby byly vlasy zdravé, není možné "jen zastřihnout konečky". Radikálnější zkrácení tedy bylo nasnadě.

„Aby ozdravení vlasů paní Markéty bylo co nejlepší, dohodly jsme se na radikálnějším zkrácení poničených vlasů," popisuje kadeřnice Gábina a hned doplňuje, že se čtenářka o svůj porost nemusí strachovat. Vlas za měsíc poporoste asi o 1 cm, a pokud se o něj správně pečuje, vydrží v růstové fázi 4–6let, než opustí naši hlavu a uvolní místo novému. „Jsou-li tedy vlasy dlouhé cca 30–40 centimetrů, mají toho už hodně za sebou – barvení, žehlení, foukání, kulmování..." vysvětluje Gábina, která vlasy paní Markéty nejen radikálněji ostříhala, ale také prosvětlila a natónovala.

Doporučení kadeřnice Gábiny na domácí péči

„Paní Markétě bych doporučila šampon Scalp Relief Dandruff Control od Redken, který jemně čistí vlasy a zároveň odstraňuje lupy, předchází jejich tvorbě a příznakům s nimi spojeným. Vlasová pokožka bude po použití ozdravena, zklidněna a vlasy budou znovu lesklé a lehké. Kondicionér bych volila z řady pro barvené vlasy Color Extend, ten poskytuje dokonalou ochranu pro barvené vlasy a udržuje svěžest barvy. Umožňuje snadné rozčesávání, zabraňuje vyblednutí barvy a dodává lesk. Navíc obsahuje UV filtry a antioxidanty. Klíčové při použití obou produktů je, aby se na vlasy aplikovalo opravdu jen malé množství přípravku, velikost lískového oříšku zcela postačí. Po použití budou hebké, silnější a lesklé vlasy," vysvětluje kadeřnice Gábina Polaková z Carpe Diem.

Druhý produkt, který dostala čtenářka Markéta od kadeřnice Gábiny na domácí péči, je Redken Fabricate 03 – termoaktivní sprej, který po zahřátí zdůrazňuje texturu, fixaci a chrání vlasy před teplem. „Dodává vlasům lehkost a hebkost a umožňuje upravení účesu do jakéhokoliv tvaru. Paní Markétě bude stačit, když přípravek nastříká na vlhké vlasy a upraví je prsty. Pokud bude chtít svůj účes vyhladit, stačí přípravek aplikovat na suché vlasy, které pak můžete bez obav vyžehlit," dodává Gábina.

Poslední produkt, který Gábina doporučila, je Redken Blow Away 09. „Stačí nanést malé množství gelu na vlhké vlasy a vysušit fénem jednu vrstu po druhé. Gel chrání vlasy při tepelné úpravě a zanechává je zářivé a vytvarované po celý den," dodává.

Na nožky se nesmí zapomínat

Abychom čtenářce Markétě zkrátily čekání během barvení vlasů, svěřili jsme ji do péče pedikérky Lilye Švubové. Ta pro Markétu připravila božskou lázeň s čerstvými květy z orchideje. A aby se proměňovaná čtenářka cítila jako opravdová královna, nemohli jsme opomenout občerstvení. Markéta si během pedikúry pochutnávala na čerstvě upečené pizze. Prostě dokonalý servis v podání týmů Jany Kuncipálové, majitelky salonu Carpe Diem!

Profesionálů z Carpe Diem se můžete zdarma zeptat i v naší on-line kosmetické a vlasové poradně. Poradí vám, jak správně pečovat o svou pleť, doporučí vám nejlepší střih a dají tipy na domácí vlasovou péči.


Lilya se postarala o úžasnou pedikúru.

Profesionální líčení od vizážistky Moniky

Školička líčení pro všední den i slavnostní večery přišla mamince Markétě vhod. Během mateřské dovolené si jako většina žen vystačila "jen s řasenkou", ale nyní jako obchodní referentka musí vypadat co nejlépe. Jak na to, prozradila vizážistka Monika, která líčí pro Astor.

Vizážistka Monika během diagnostiky určila, že Markéta má sušší pleť, kterou je potřeba pravidelně hydratovat. „Důležitá je péče jak ráno, tak i večer, vysvětluje Markétě vizážistka.


Výraznější rtěnku volila vizážistka Monika, která líčí pro Astor, hlavně kvůli focení. Pro denní nošení je lepší volit světlejší odstíny.

Základy líčení pro Markétu

„Když si bude paní Markéta vybírat make-up, je třeba ho volit barevně tak, aby se shodoval s barvou čelisti. Odstín, který je nejshodnější s barvou pleti je ten správný. Dokonalý make-up nesmí být vidět," ukazuje vizážistka Monika s tím, že nejčastější chybou je testovat barvu make-upu na hřbetu ruky.

Častou chybou je také nanášet korektor jako první. Lepší je nanést první make-up, pak oční stíny, probarvit obočí, nanést řasenku a teprve teď korektor. Když se vám totiž stane, že stíny opadají, nepoškodí make-up. Posledním krokem je pudr, konturka, rtěnka a zdravíčko," vyjmenovává vizážistka Monika, která profesionálně líčí pro Astor.


Čtenářka Markéta dostala od vizážistky spousty cenných rad, jak pečovat o svou pleť.

Přípravky Astor, které byly během líčení použity:

*  Make-up Astor Age Vitality
*  Tužkový korektor Age Vitality č.002 Sand
*  Řasenka Volume Diva Curve me Sexy
*  Oční stíny Exe Artist pro kouřové líčení č.230 Smokey Blue
*  Tekutá rtěnka Soft Sensation Liquid Care – odstín 202 Quiet Red a 106 Metallic Pink
*  Tužka na oči č.081 hnědá a tužka s konturkou 2v1 č.080 černá
*  Tvářenka Skin Match Blush č.002 Peachy Coral
*  Pudr Skin Match Powder č.200 Nude

Tři produkty do Markétiny kabelky

Všechny produkty, se kterými vizážistka Monika líčila, dostala Markéta také jako dárek od Astoru. Pro běžné denní líčení vyzdvihla vizážistka hlavně tyto tři produkty, se kterými naše čtenářka rozjasní svou pleť během pár minut.

Make-up s hodnotou zlata

Age Vitality make-up změní každodenní rutinu nanášení make-upu v luxusní zkrášlovací rituál s úchvatným výsledkem. Neuvěřitelně jemná a příjemná konzistence obsahuje báječný mix ingrediencí, které mají hodnotu zlata, a to doslova! Čistý zlatý extrakt má pozitivní efekt na mikrocirkulaci a podporuje omlazování vzhledu. Markétina pleť bude po nanesení vypadat hladší a mladší.

Dokonale natočení řasy

Sexy objem a smyslné ženské křivky jsou v kurzu, a tak vizážistka Monika přidala Markétě do kabelky i řasenku Volume Diva Curve me Sexy pro dokonalou tečku atraktivního líčení očí. Unikátní ’90-60-90’ kartáček perfektně uchopí každou řasu zvlášť a dopřeje jim pohádkový objem a senzační ’křivky’.

Tekutá rtěnka pro hříšné rty

Žádné ženě by v kabelce neměla chybět rtěnka, a tak Vizážistka Monika přihodila tekutou rtěnku Soft Sensation Liquid Care od Astoru, která díky obsahu kolagenu a polypeptidů, tedy dvou látek, které mají mimořádné hydratační vlastnosti, udrží rty smyslně lesklé a plnější.

Obléknout a vzhůru na focení

Paní Markéta je menšího vzrůstu, a tak bylo hned jasné, že jí stylistka Janka dodá sebevědomí s pomocí vyšších podpatků.
„Vzhledem k tomu, že je čtenářka obchodní referentka, ladili jsme oblečení do business stylu," vysvětluje stylistka Janka, která modely pro proměnu vybírala z nabídky Charles Vögele, pietro filipi, Baťa a s.Oliver.
 
Poslední slovo při proměně měl jako vždy fotograf Filip Mach, který v showroomu Home Style na pražských Vinohradech proměnil Markétu v profesionální modelku. Kulisy mu při práci dělal luxusní nábytek Hülsta.


Stylistka Janka oblékla čtenářku Markétu do kostkovaných šatů s.Oliver (1 699 Kč) s leginami Charles Vögele (299 Kč), přidala vestu z králika Charles Vögele (1 999 Kč) a boty s.Oliver s kožíškem (1 999 Kč).


Markéta má krásné nohy, které by bylo škoda schovávat. Kostýmek složený ze sukně pietro filipi (2 490 Kč) a saka pietro filipi (5 990 Kč) ji dokonale padl. Sytě červená halenka pietro filipi (1 990 Kč) celý model rozzářila. Na nohy čtenářka obula kotníčkové lodičky Baťa (999 Kč).


Sexy business styl Markétě moc slušel. Stylistka Janka jí vybrala kalhotový kostýmek s.Oliver (kalhoty, 1 399 Kč a vesta 1 399 Kč). Model doplnila o světlou halenku se vzorem s.Oliver (999 Kč) a kotníčkové lodičky Baťa (999 Kč).


Tento model může mít desítky variant. Vždy jen stačí vyměnit top.


Kdo by si s tak pohlednou obchodní referentkou nepopovídal, že? Markéta oblékla sukni pietro filipi (2 490 Kč) s halenku pietro filipi (2 190 Kč). Model doplnila černá kožená kabelka Baťa (1 199 Kč) a kotníčkové lodičky Baťa (999 Kč).


Společné foto na závěr. Zleva guru vlasové kosmetiky Redken David Lanča, kadeřnice Gábina, vizážistka Monika, majitelka salonu Carpe Diem Jana Kuncipálová, uprostřed čtenářka Markéta a dole pedikérka Lilya a stylistka Janka .

A co na proměnu říkala Markéta?

„Celá proměna byla úžasná. Nejde říci co mě nejvíce potěšilo, protože opravdu jsem byla se vším naprosto spokojená a všichni, co se na mé proměně podíleli, byli opravdu moc a moc příjemní lidé. Moc ráda jsem se proměny zúčastnila," nešetří chválou proměněná čtenářka.


Kadeřnice Gábina předala proměněné Markétě balíček vlasové kosmetiky Redken pro domácí péči.

Děkujeme obchodům Charles Vögele na Zličíně, Baťa na Floře, pietro filipi a s.Oliver na Chodově za zapůjčení oblečení.
A showroomu Home Style na Vinohradech za poskytnutí prostor pro focení.


Chcete se REDKEN proměny zúčastnit i vy? Napište nám na redakce@bety.cz, proč byste chtěla proměnu podstoupit a připojte své 2 fotografie (postavu a detail).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat