Stárnutí nemá šanci. Dopřejte pleti vše, co potřebuje

30.10.2018 | Krása a móda

Čas nezastaví nikdo z nás, ale přesto se jeho působení na naše tělo dá alespoň trochu zpomalit. Kromě vrásek v obličeji dokáže náš věk prozradit i povislá kůže na krku či v dekoltu, ale také naše ruce. Jak o ně pečovat? Přizvěte si na pomocníky třeba Výjimečný ochranný pleťový balzám s lípou, meruňkovým olejem a panthenolem a Ideální regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem od české značky Manufaktura. Ty vyzkoušely v rámci testování i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Klíč k mladistvému vzhledu

Je jasné, že na prvním místě musíme zmínit výživu, respektive složení jídelníčku, které má pochopitelně s vizáží co dočinění. A může ji buď vylepšit, nebo naopak pořádně zhoršit. Snažte se proto omezit přísun soli, která nahrává zavodňování a přispívá k tvoření „pytlů pod očima“. Potraviny bohaté na bílkoviny prospívají vlasům, vitaminy ve spolupráci s minerály zase vylepší kvalitu pokožky a antioxidanty vás udrží v celkové formě.


Speciální edice Lípa od Manufaktury vaši pokožku zahalí do jemné vůně a dodá jí hydrataci.

Nepodceňujte škodlivý vliv slunce na naši pokožku. Ono totiž pořádně přispívá k jejímu předčasnému stárnutí. Tekutým ochráncům před sluncem jste dali vale už na sklonku léta? Možná je načase své stanovisko rychle přehodnotit. Závěry studie z roku 2013, jež byly publikovány v odborném časopise Annals of Internal Medicine, uvádějí, že ti, kteří používají opalovací krém s faktorem SPF 30, a to čtyřikrát týdně po celý rok, jsou méně postiženi stárnutím pokožky v porovnání s těmi, kteří jeho služby využívají pouze v horkých měsících.

Že jíte zdravě a na obličej si poctivě mažete nejrůznější anti-aging krémy a nevyjdete ven bez ochrany v podobě UV faktoru? Skvělé! Ovšem nezapomínejte také pečovat o krk a dekolt! V těchto partiích je pokožka velmi jemná, a tak není divu, že se na ní stárnutí projeví velmi brzy. Ostatně to platí i o vašich ručkách. Pokožka na rukou je velmi tenká, což zvyšuje její náchylnost ke stárnutí. Suchý vzduch v místnosti nebo přírodní  živly venku z ní odvádějí potřebnou vlhkost, čímž pak vypadá ještě starší, než je ve skutečnosti. Pravidelná aplikace hydratačního krému ale může pomoci. Pro maximální efekt ho kombinujte se zmíněným „opalovákem“, neboť ten zabrání i tmavým skvrnám, jež bývají neblahým následkem poškození sluncem.

Síla lípy

V péči o pleť dostaly naše testerky možnost vyzkoušet Výjimečný ochranný pleťový balzám s lípou, meruňkovým olejem a panthenolem a Ideální regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem od české značky Manufaktura ze speciální edice, kterou tato značka připravila u příležitosti 100. výročí vzniku naší republiky. Jak se jim tato novinka s lípou osvědčila?

Z limitované edice Lípa od Manufaktury jsem doslova nadšená. Ta vůně a ta konzistence mi strašně připomínají mě dětství u mě tetičky. Krém je krásně hutný, mám skvělý pocit, jak je má pokožka vyživována. Stejně pak i mé ruce. A navíc ten bonus, když vím, že se jedná o českou značku. A ten punc první republiky, prostě úžasné. Vřele doporučuji!“ chvílila testerka piminka.


Krásná vůně, příjemná konzistence, vyživená pokožka, balení s nádechem luxusu a starých časů. I tím edice Lípa Od Manufaktury naše testerky nadchla.

U obou výrobků mě příjemně překvapila vůně, nedokázala jsem si ji představit. Parfemace je velmi jemná, nevtíravá, a přitom pěkně vonící. Krém na ruce jsem si oblíbila hned od začátku. Krásně se roztírá a opravdu mám ruce méně suché. Nezanechává pocit mastnoty a dobře se s ní pracuje. Z pleťového balzámu jsem měla trošku strach, moje pleť je citlivější, nesnese jen tak něco. Ale bála jsem se zbytečně. Balzám jsem snášela bez potíží, nezanechal pocit mastnoty, ba naopak, takový svěží film na pleti. Oba výrobky od Manufaktury vřele doporučuji dál a děkuji za možnost je otestovat,“ přidala se testerka Klijan.

Oba krémy hodnotím velice kladně. Krém na ruce je jemný, přesto je hydratuje na dlouhou dobu a příjemně provoní. Nedokáži přesně specifikovat tu vůni, ale je moc hezká, taková jemná, jakoby květinová. Balzám na pleť je také fajn, ihned se do pleti vstřebá, vyživí ji a provoní, stejně jako krém na ruce. Super je pumpičkové balení, které je hygienické a hodí se třeba na cesty, protože není těžké a nerozbije se. Přípravky mohu vřele doporučit,“ napsala testerka Paja.Kopuleta.

Jsem nadšená! Atopický ekzém na rukou? Po používání krému ani nevím, že byla kůže suchá. Ruce jsou hebké a nemusím je krémovat často. A balzám? Make-up mi nikdy na pleti po jiných krémech nedržel líp. Díky používání balzámu je pleť jemná, bez šupinek, sjednocená barva. Ač po prvním použití mě lehce pleť pálila, s každým dalším nanesení (ráno a večer) už pocit pálení nebyl. Pokožka obličeje i krku si zvykla rychle. Takový výsledek jsem nečekala. Jiné krémy na ruce i na pleť mě nikdy takto nenadchly a neměly takový výsledek, abych si z toho sedla na zadek. Ale tohle? Wow! A ta vůně je úžasná,“ neskrývala nadšení testerka Katka_Proch.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat