Dokonalý účes bez čekání. Vyzkoušejte horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush

31.10.2018 | Krása a móda

Vysušené a narovnané vlasy jedným pohybem? Tak přesně to je sen řady žen s nepoddajnými vlasy. Nejen pro ně je určen horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush. Jak se osvědčil našim testerkám? Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Tento nový horkovzdušný kartáč 2 v 1 vysouší a současně žehlí mokré vlasy a dodává jim dokonale hladký a lesklý vzhled, takže za okamžik dosáhnete úchvatného vzhledu jen prostým učesáním. Objevte revoluci ve fénování, která přináší šetrnou úpravu a narovnání vlasů – dokonalé řešení pro krásný vzhled bez námahy.

Objevte stylingový nástroj s 3D vysoušecím účinkem, který rychle a snadno vysouší mokré vlasy a během česání je i narovnává bez ztráty objemu a dodává lesk.


Vysoušení a narovnávání vlasů během česání. To nabízí horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush.

Technologie Thermo Control chrání vlasy díky konstantnímu teplu, které zaručuje účinné narovnání. Síť rozčesávacích a vyhřívaných štětin vlasy optimálně napíná, aby se účinně vyhladily. Systém s generátorem iontů pro hebké vlasy omezuje statickou elektřinu a krepatění a umožňuje dosáhnout hladkých a poddajných vlasů obohacených o zářivý lesk.

Horkovzdušný kartáč nabízí výsledky, kterých snadno dosáhnete přirozeným pohybem, jako když se češete. Jeho kompaktní design je zárukou maximálního pohodlí a praktické cestovní pouzdro umožňuje snadné a stylové skladování na cestách.

Elektrický kartáč Rowenta Express Air Brush na vlasy se snadno používá a je vysoce intuitivní díky přirozenému úchopu a vylepšenému ergonomickému designu. Je opatřen otočným kabelem o 360° pro maximální pohodlí a volnost pohybu.

Dokonalý styling během chvíle

A jak se kartáč Rowenta Express Air Brush osvědčil našim testerkám v praxi?

Horkovzdušný vysoušecí kartáč od Rowenty opravdu splňuje narovnávání vlasů společně s vysušením. Po úpravě mám vlasy s větším objemem, než když používám fén a následně žehličku. Při cestování mě potěšilo úsporné balení, které mi zabralo méně místa v kufru, než jsem byla zvyklá. Produkty od značky Rowenta používám již dlouho a i tento nyní musím zařadit mezi své oblíbené, chválila testerka moncax.


Horkovzdušný vysoušecí kartáč na vlasy Rowenta Express Air Brush měl u našich testerek úspěch.

Se značkou Rewenta jsem spokojená. Ani nyní výrobci nezklamali. Při zpracování přístroje, kvalitě i vzhledu si dali záležet. Kartáč je velmi lehký a skvěle padne do ruky. Velké plus dávám jednoduchosti čištění filtru. Po čase používání fény nasají kde co a přehřívají se, zde se tomu snadno vyhnu. Kabel je kvalitnější, nezvolili k tomu tzv. obyčejnou "šňůru". Otočný část kabelu je dobře zpracovaná, kloub chodí pěkně a kabel se nekroutí. Samotné použití kartáče je velmi jednoduché. Díky lehkosti je s ním snadná manipulace. Pro správné použití, kdy se vlasy mají nejprve profouknou ze spodu a následně zvrchu, není možné uskutečnit u krátkých vlasů. Širší hlavice ztěžuje foukání a nenarovná vlasy u hlavy. Tento kartáč je skvělý pro ty, které nemají více kučeravé vlasy. Pro mne perfektní pomoc před samotným žehlením. Velmi chválím a vřele doporučuji. Značně urychlí strávený čas při úpravě vlasů, nešetřila chválou testerka Mark.

Horkovzdušný vysoušecí kartáč Rowenta Express Air Brush musím jen a jen doporučit. Ušetří mnoho času, vlasy jsou během chvilinky suché - kartáč fouká vzduch přímo k jednotlivým pramenům, tudíž je oproti fénu velmi rychlý při vysoušení vlasů. Krásně suší i na studený vzduch, stále rychleji než fén. A to, že moje vlasy jsou ihned krásně upravené a vystylingované je jeden velký bonus. Už žádné žehličky, tohle mi bohatě stačí. Jednoduchá manipulace a ovládání, bezva výsledky. Skvělé, doporučuji, napsala testerka vera.stistko.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:19
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:42
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:41

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat