Nákup slunečních brýlí s předstihem se vyplatí

05.12.2018 | Krása a móda

Máte sluneční brýle? Pokud ano, nejspíše na ně nedáte dopustit. Ochrana očí je zejména v současnosti nesmírně důležitá. Zrak vystavujeme nejen UV A a UV B záření, ale i mnohým jiným vlivům, které mají podíl na jeho zhoršování. Kvalitní sluneční brýle se dokážou postarat o efektivní ochranu zraku se vším všudy. Koupit si je pochopitelně lze v průběhu celého roku, přesto se ale najdou momenty, kdy je to o něco výhodnější. Přesně na ty se zaměříme podrobněji v následujících řádcích.

Nákup v zimě

Možná se to nezdá, ale kupovat sluneční brýle určené na léto v zimním období se vyplatí. Vždyť cenově se dostanete poměrně nízko a také můžete počítat se změnou aktuálních trendů v nošení slunečních brýlí. Ať už nakupujete brýle pilotky nebo jakékoli jiné, můžete klidně vsadit třeba i na loňský model, který bude markantně levnější oproti tomu aktuálnímu, právě vycházejícímu. Pokud se vám nákup v zimě nepodaří, máte ještě spousty času k tomu, abyste celou situaci napravili, brýle prodali a pořídili si případně nové.  

Letní nákupy na poslední chvíli

Jsou vcelku časté, nicméně ne příliš výhodné. Častokrát lidé nakupují brýle v supermarketech, kde se setkáváme s minimální kvalitou a nemožností jejich vyzkoušení. Optimální je proto nechat nákup slunečních brýlí na podzim, kdy si je lze pořídit také s těmi lyžařskými.

Podzimní nákup slunečních brýlí

Brzký podzim je pro pořízení slunečních brýlí ideální dobou, jelikož si je můžete koupit v setu s těmi lyžařskými. Výbornou volbou jsou i polarizační sluneční brýle, jež mohou vycházet cenově mnohem výhodněji. Na podzim už samozřejmě vychází nové kolekce brýlí a setkáte se s velkými slevovými akcemi. Počkat si můžete klidně i na svátek nakupování Black Friday, kdy lze zakoupit sluneční brýle s maximální slevou a dopravou zdarma často i od jednoho pořízeného kusu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat