První vrásky a povadlá pleť? Zachraňte ji správnou péčí

11.12.2018 | Krása a móda

Která žena by si nepřála hladkou a pevnou pleť snad až do osmdesátky. Jenže čas je neúprosný, a tak není neobvyklé, že první drobné linie některé z nás na své tvíři objeví ještě před třicítkou. Může za to nejen genetika, ale často i nezdravý životní styl či nevhodně zvolená péče. Jak vrátit pokožce mládí? Naše testerky i proto vyzkoušely v rámci testování Denní sérum s magnolií a mechem a Noční sérum se sněžnou řasou Ryor Every Day. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Maličkosti, které přispívají k vráskám

Ovšem nejen nevhodný krém může na pokožce zanechat (doslova) stopy. Třeb atakový spánek na břiše dokáže napáchat opravdovou „kosmetickou spoušť“. Mačkání obličeje, natahování kůže, k tomu ještě vlhkost následkem pocení, to jde tvorbě vrásek vyloženě na ruku. Proto dermatologové doporučují ležet raději na břiše a hlavně investovat do hedvábného povlečení, které vlhkost odvádí. Sice se asi plácnete přes kapsu, ale když to jinak nejde…


Pleť, která potřebuje pořádnou vzpruhu? Pomůže jí Denní sérum s magnolií a mechem a Noční sérum se sněžnou řasou Ryor Every Day!

Pokud žijete ve městě a pod okny bytu se vám vesele prohánějí automobily, s jejichž výfukovými plyny se dostanete do styku při každém větrání, měli byste zbystřit. Přesně tohle výrazně zvyšuje pravděpodobnost vývoje stařeckých skvrn a vrásek. Prokázaly to závěry studie publikované v odborném časopise Journal of Investigative Dermatology. Jste v šoku? Výzkumníci naštěstí poskytli i návod, jak se proti útokům dopravního znečistění bránit - konzumace potravin s vysokým obsahem antioxidantů je prý ta nejlepší zbraň. Nepodceňujte tedy přísun listové zeleniny a ryb, zejména makrely a lososa.

Ani všudypřítomný stres není bez viny. Ačkoli se zdá, že za vrásky může jen hormon kortizol, který se ve stresových situacích produkuje a uvolňuje o sto šest, není jediným viníkem. Nejenže chronický stres způsobuje různé záněty, ale rozumí si také s nespavostí. Kvůli ní se tělo i pokožka nemohou řádně regenerovat, což se časem na vzhledu pořádně projeví. A rozhodně ne v dobrém slova smyslu!

Záchrana z přírody

Denní sérum s magnolií a mechem a Noční sérum se sněžnou řasou Ryor Every Day při pravidelné aplikaci posilují povolené kontury obličeje, zvyšují pružnost a odolnost pleti, zlepšují její hydrataci a redukují projevy stárnutí a jemné vrásky. Jak s nimi byly spokojené naše testerky?

„Denní i noční sérum Ryor s anti-age efektem jsem si zamilovala. Krásné elegantní balení s dávkovací pumpičkou. Jemná vůně, která je velice příjemná. Lehká konzistence bez mastného filmu. Séra se rychle vstřebávají. Snadná aplikace i roztírání. Velice oceňuji zklidňující efekt. Jemná a hebká pleť na dotek. Výrazná hydratace i sjednocení pleti. Tato péče navíc dodává pružnost i pevnost. Jsem velice spokojená. Viditelné výsledky jsou zřetelné již po 14 dnech pravidelné péče. Po 3 týdnech pociťuji postupné zjemnění a vyplnění i hlubších vrásek. Dopuručuji vyzkoušet,“ napsala testerka Lusylie.


S Denním sérem s magnolií a mechem a Nočním sérem se sněžnou řasou Ryor Every Day byly naše testerky více než spokojené.

„Denní i noční sérum jsou velice vydařené výrobky, za mně píšu 1. Hezké balení a nádherně vonící obsah. Obě séra mají velice příjemnou konzistenci, dobře se aplikují a krásně voní. Pleť jsem měla po použití velice hebkou a vůbec mastnou, obojí se krásně vstřebalo a příjemný pocit mi vydržel dlouho,“ chválila testerka lily.

„Musím říct, že mě Ryor velmi mile překvapil. Už jsem od této značky zkoušela nějaké sérum, denní a noční krém a moc mi tato kosmetika nesedla, ale tyto dvě séra jsou opravdu poklady. Velmi oceňuji lehoučkou nemastnou konzistenci, obě séra se krásně roztírají, a tedy i velmi rychle vstřebávají. Pleť nádherně hydratují a vyhlazují a co je pro mě velmi důležité, neucpávají póry. Jsem velmi spokojená,“ přidala se testerka PajusF.

„Obě dvě séra od Ryoru jsou bezvadná, rychle se vsakují a pleť po nich není mastná ani přepjatá. Parfemace není ostrá, ale očekávala jsem jinou vůni. Co je ale podstatné, tak se mi zdá, že okolí očí jsou vrásky méně viditelné, a to je očekávaný výsledek, kterého jsem chtěla dosáhnout! Děkuji moc za možnost testování za sebe doporučuji, uzavírá testerka pajusap.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat