Komentáře k článku

Hanyna 17.01.2019

Mně padaly vlasy po obou porodech strašně moc a hlavně dlouhodobě. Vždy to bylo více jak půl roku intenzivního padání. Používala jsem vitamíny, minerály, speciální šampony,... nepomohlo nic. Myslím, že vždy přestaly padat až když se hormony v těle stabilizovaly...*2*

xxkouckaxx 16.01.2019

po prvním porodu jsem žádné velké změny nepozorovala (bylo mi 18 a měla jsem jiné starosti) ale po druhém v 35 letech se mi naopak vlasy o hodně zlepšily , dřív jsem bez trvalé neměla na hlavě prakticky nic , ale po porodu jako by mi mírně zhoustly a zpevnili se , takže nosím vlasy přírodně - bez trvalé , délku po ramena a jsem spokojená :-)

helus 16.01.2019

Po porodu mi padali vlasy.Kadeřnice mi doporučila zábal.

aster 16.01.2019

Po prvním porodu jsem musela zkrátit dlouhé vlasy (po zadek) o polovinu *16*

nea 16.01.2019

Padaly mi vlasy docela hodně, ale používala jsem vodičku, už to je dávno a tak už není k dostání, a ta mi padání vlasů zastavila.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat