Šortky i v zimě: Šílenství? Ne, absolutní módní hit!

Těšíte se na jaro, až znovu vytáhnete vaše oblíbené šortky? Nenechte je jen tak smutnit v šatníku a noste je i teď, v chladnějších dnech. Stačí, když pod ně obléknete teplé punčocháče. Bonus? Budete vypadat stylově!

Nejsou ale samozřejmě kraťasy, jako kraťasy. S oblíbenými plážovými „pláťáky“ v zimě moc nepochodíte. Nehledě na to, že byste se klepaly zimou, by takové kraťasy ani nepůsobily úplně nejlépe. Zabodujete naopak s teplejšími verzemi, tvídovými, koženými (koženkovými) ale klidně i denimovými kraťasy.

Čím zahřát nohy?

Bez čeho se rozhodně neobejdete, jsou punčocháče. Vyhněte se přitom nudným „tělovkám" a když už se rozhodnete pro silonové, berte černé, barevné nebo pokud jste odvážnější, i vzorované. Skvěle vypadají třeba roztomilé puntíkaté. Hřejivější volbou jsou potom pletené punčochy, se kterými se většina z nás měla tu „čest“ setkat už ve školce. Pohrát si můžete také s podkolenkami, návleky na nohy nebo hrubými ponožkami, které necháte vykukovat z kotníčkových bot.

Pamatujte si, že čím jednodušší kraťasy máte, tím více se můžete ve výběru punčoch odvázat. K těm barevným si oblečte buď černé (těmi nic nezkazíte) nebo klidně i barevné. V druhém případě máte dvě možnosti – vybrat punčocháče v podobném tónu jako vaše kraťasy nebo naopak barvu kontrastní.

Ležérně i elegantně

Ptáte se, čím v zimě kraťasy doplnit? Záleží, kam v nich vyrážíte. Podpatky rozhodně nejsou nutností. Můžete k nim natáhnout jednoduchý svetřík a v ležérním duchu k obout kozačky nebo rovné kotníčkové boty. Skvěle vypadá i varianta s halenkou, přes kterou ještě přehodíte kožešinovou vestu a přidáte boty na podpatku. Jde-li vám o eleganci, zkuste třeba typický „chanelovský“ styl a zkombinujte tvídové kraťasy s hladkými černými punčochami, sáčkem a perlami.

ADRESÁŘ

Ann Christine, NC Paladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Asos, www.asos.com
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
Beshka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat