Móda na červeném koberci: Zlaté glóby aneb Kdo oslnil a kdo propadl?

O čem se v souvislosti s předáváním Zlatých glóbů mluví více než o vítězích jednotlivých kategorií? Přece o modelech, v nichž se známé osobnosti objevily na červeném koberci. Takže, komu to letos slušelo a kdo šlápl při výběru róby vedle?

Říká se, že Zlaté glóby jsou takovou generálkou před Oscary. A platí to i pro modely, v nichž se celebrity ze světa filmu slavnostního předávání účastní. Kdo si tedy generálku odbyl na jedničku?

Nejlépe oblečené hvězdy

Angelina Jolie
V jednoduchosti je krása. Angelina vypadala v bílé róbě s rudými akcenty od Versaceho dokonale.

Claire Danes
Velmi zajímavé šaty z dílny J. Mendel zvolila Claire Danes. Černobílá kombinace je nesmrtelná a střih róby je velmi originální.

Kate Winslet
Na Kate je v poslední době opravdu radost pohledět. Herečka si našla svůj styl, kterým krásně podtrhne svou úžasnou ženskou postavu – nejinak tomu bylo i v šatech od Jenny Packham.

Emma Stone
Ačkoli letošním Glóbům vládly především světlejší barvy, Emma se rozhodla šaty ve švestkové a fuchsiové. A udělala dobře. Róba od Lavin jí neuvěřitelně slušela!

Natalie Portman
Róbu stejné značky zvolila ostatně i Natalie a ani ona nemusí svého rozhodnutí litovat. Naopak, v zářivě růžové vypadala fantasticky.


Nejhůře oblečené hvězdy

Zooey Deschanel
Snaha o originalitu občas nesedne každému a Zooey tentokrát šlápla vedle. V černozelené róbě od Prady vypadala tak nějak podivně…

Kelly Osbourne
Dcera slavného muzikanta spíše překvapuje, pokud se na nějakou akci oblékne vhodně. Bohužel, letos se jí nezadařilo. V šatech značky Zac Posen vypadala (navíc v kombinaci s podivně šedými vlasy) jako stará mladá.

Jane Lynch
Černá je sice klasika, ale je potřeba s ní pracovat. Šaty, jež Jane zvolila, nejsou samy o sobě vůbec špatné, ale na červený koberec nestačí – chce to nějaký výrazný doplněk.

Sarah Michelle Gellar
Asi největší módní průšvih večera. Vezměte bílou róbu, na několika místech zmuchlejte a zavažte a hoďte do hrnce s modrou barvou… Originální kousek? Možná, ale na slavnostní večer takového typu rozhodně šlápnutí vedle.



Rozporuplné modely aneb někým vyzdvihované, jiným zatracované

Salma Hayek
Podle nás rozhodně patří k nejlépe oblečeným – metalické šaty od Gucciho jsou jednoduché, ale přitom slavnostní a rozhodně originální.

Madonna
Róba od Reem Acra vzbudila rozruch, což je přesně to, co ke zpěvačce sedí. Každý ať si udělá názor sám.

Sofia Vergara
Tmavomodrá róba z dílny Vera Wang působí možná trochu usedle, ale na takhle slavností akci se hodí. Možná Sofia nechtěla příliš experimentovat a raději zvolila jistotu.

Dianna Agron
Ohnivé šaty Giles jsou rozhodně originální a vzbudily řadu rozporuplných reakcí. Zaslouženě, my se přidáváme rozhodně na stranu chválících kritiků.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat