Taťána Kuchařová jako glamour rebelka. Modely, které vás uchvátí!

Topmodelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (23)se stává potřetí tváří kampaně přední české návrhářky Ivany Mentlové podzim/zima 2011/2012. „Čím déle se známe, tím lépe se nám spolupracuje. Táňa mě nepřestává překvapovat, umí skvěle zúročit zkušenosti ze světového modelingu, je velmi tvárná, naprosto profesionální, s nepopiratelným hereckým talentem,“ nešetří superlativy návrhářka.

Renomovananý fotograf Matúš Tóth si vybral pro focení aktuální kolekce Ivany Mentlové prostory Nové scény Národního divadla, které díky originálnímu a modernímu foyer ze zeleného mramoru ladí s přírodními materiály a strukturami nové kolekce. O make-up a vlasový styling se postarala vizážistka Ivana Tokárska. V zimní kolekci, kde se Taťána představuje jako rocková diva, ji tak vidíme opět ve zcela jiné, nové a neuvěřitelně sexy podobě.

Táňa si roli glamour rebelky i celé focení užívala. „Ráda v Čechách spolupracuji s osvědčeným týmem profesionálů, jakými Ivana Mentlová, Matúš Tóth a Ivana Tokárska bezesporu jsou. Máme k sobě vzájemnou důvěru, rozumíme si i na přátelské bázi," prozrazuje modelka. Rovněž si pochvaluje natáčení módního videoklipu, který je součástí kampaně: „Natáčím velmi ráda a čím dál častěji. V zahraničí je to již standardní záležitostí, že se při focení natáčí také video.“ Klip je ve formátu 3D a jde o první trojrozměrné představení módní kolekce v Česku.

Nejnovější kampaň se nese v duchu rock'n'rollu, inspirovaná je 80. léty. Kolekci dominují kožené kalhoty a kraťasy ve vintage úpravě, hedvábné a vlněné úplety, kožešinové vesty a bolera v netradičních odstínech khaki, modré a bordó, hedvábné šaty s průstřihy tvarujícími postavu, doplněné vsadkami z exotické kůže, kožešinová saka a peleríny. „Podstatná je pro mě nadčasovost a nositelnost mých modelů, samozřejmostí pak dokonalé zpracování,“ vysvětluje návrhářka, která si zakládá na kvalitních přírodních materiálech.

Ivany modely jsou úchvatné, obléká mě na všechny důležité akce. Líbí se mi, jak umí kombinovat materiály, jak má každý outfit dotažený do posledního detailu,“ pěje chválu na návrhářku Taťána. Naše jediná Miss World se nyní nejvíce těší na blížící se odpočinek o vánočních svátcích, které stráví doma s rodinou a přítelem, aby nabrala síly na pracovní zápřah, jenž ji čeká v zahraničí hned zkraje nového roku.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat