Vyhublá a strhaná Demi Moore: Takto ji zničila Ashtonova nevěra!

Americká herečka Demi Moore (48) po boku komediálního herce Ashtona Kutchera (33) zázračně omládla. Teď je ale vše jako mávnutím proutku pryč. Herečce se kvůli provalené nevěře jejího přítele zhroutil svět a ona se doslova ztrácí před očima.

Plastiky? Ne, láska!

Srovnáním řady snímků z minulosti a současnosti je jasně vidět, že mnohé „nedokonalosti“ jejího vzhledu postupně „zázračně“ zmizely. Povislá kůže nad koleny, vrásky v obličeji a další věci, kterých s věkem přibývá, nikoli ubývá. Demi je v Hollywoodu kvůli tomu známa jako milovnice plastických operací. Ovšem ona sama se k tomu nikdy nepřizná, za vším prý stojí její kladný vztah k životu a obrovský optimismu.

Pro francouzskou edici magazínu Marie Claire dokonce řekla, že plastiku neměla nikdy žádnou. „Musím říct, že ten den, kdy si stoupnu před zrcadlo a rozbrečím se, bude asi chvílí, kdy začnu k plastikám mít méně odmítavý postoj. Ale v tuto chvíli se mi víc líbí být krásnou ženou svého věku, než abych se zoufale snažila vypadat na třicet,“ dodala Demi v interview pro časopis.


Demi Moore po provalené nevěře svého manžela radikálně zhubla.


Manželství nesourodé dvojici na první pohled svědčilo. Ashton se usadil a Demi zkrásněla.

Manželská krize

Ještě vloni na jaře plánovala nesourodá dvojice vlastního potomka a to i přesto, že lékaři upozorňovali Demi, že rodit před padesátkou není zrovna nejbezpečnější jak pro ni, tak pro dítě. Herečka má přitom z předchozího vztahu s Brucem Willisem tři dcery.

Poté, co média přinesla informace, že byl Ashton v den výročí svatby viděn jak objímá a líbá cizí ženu, ale asi z plánu sešlo. Demi po zveřejnění narychlo odcestovala a výročí svatby, které vždy slavili spolu, prožila sama. Navíc na Twitteru vyvěsila citát hovořící jasně o manželské krizi. „Když se cítíte dotčeně chybou svého muže, zaměřte se na sebe a studujte své vlastní chyby. Pak zapomeneme na svůj hněv,“ vypůjčila si herečka slova řeckého filosofa Epiktéta.


Manželství skončilo v troskách kvůli mladičké milence Ashtona Kutchera. 


Jen málokdo věřil, že vztah Demi a Ashtona vydrží déle než jeden rok.


Dvojici dělí celých 15 let.


Demi vlevo v době, kdy žila ve spokojeném manželství a nyní, kdy se jí vztah rozpadá.


Demi patří k nejkrásnějším herečkám v Hollywoodu.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat