Podívejte, jak šel čas s idolem žen Bradem Pittem

Ačkoli se tento americký herec objevuje na filmovém plátně od 80. let minulého století a bulvární novináři se jeho osobnímu životu věnují pečlivěji, než je Bradovi milé, stále se najde pár informací, které dokážou překvapit.

Věděli jste například, že…

1.    …celé hercovo jméno zní William Bradley Pitt? Pro zkrácenou formu se rozhodl kvůli zvukomalebnosti. No jen si to zkuste říct nahlas!


Foto zleva z roku 1994, vpravo 1991.

2.    …ve škole se věnoval velké řadě zájmů? Hrál basketbal, tenis, golf, plaval, zpíval ve sboru, navštěvoval debatní, ale i dramatický kroužek. Z něj by si měly vzít dnešní děti příklad!


Foto zleva z roku 1998, vpravo 1997.

3.    …Brad nebyl vždycky superstar? Vydělával si na živobytí třeba jako poslíček, plavčík nebo řidič. Dokonce chvíli pracoval jako maskot pro nejmenovaný fastfoodový řetězec – jako velké, plyšové, žluté kuře.


Foto zleva z roku 1999, vpravo 2002.

4.    …časopis Playgirl kdysi otiskl fotky, na kterých byl Brad nahý? Snímky pořídil tajně paparazzi a herec časopis okamžitě zažaloval.


Foto zleva z roku 2003, vpravo 2002.

5.    …Bradův milostný život je trochu jako scénář nějakého hollywoodského slaďáku? Byl tři roky zasnouben s Gwyneth Paltrow, poté se oženil s Jennifer Aniston, až nakonec zakotvil v náruči krásné Angeliny Jolie, s níž vychovává kupu dětí. Romantika!


Foto zleva z roku 2004, vpravo 2005.

6.    …je velmi obětavým otcem? Podle přátel vstává každé ráno tak brzy, aby mohl všem dětem osobně připravit snídani (a že je to spousta snídaní). Angelina prý mezitím ještě dospává. Šťastná to žena!


Foto zleva z roku 2005, vpravo 2007.

7.    …vlastní domy v pěti městech, z toho v jednom evropském? Doma je v Los Angeles, Malibu, New Orleans, Goletě a francouzském Benerville.


Foto z roku 2007.

8.    …při natáčení filmu Sedm si opravdu zlomil ruku? Tvůrci pak jeho sádru museli zahrnout do scénáře.


Foto z roku 2009.

9.    …dvakrát se ucházel o roli, kterou nakonec získal Johnny Depp? Namísto Brada hrál Johnny hlavní roli ve snímcích Ospalá díra a Karlík a továrna na čokoládu.


Foto vlevo z roku 2010, vpravo 2011.

10.    …čínské úřady mu zakázaly vstup do země? Může za to hlavní role ve filmu Sedm let v Tibetu.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat