Exkluzivní fotky Daniely Peštové: Takhle se dělá kráska!

Topmodelka Daniela Peštová (40) boduje. Získala v Čechách kampaň snů. A inkasovala za ni pořádně tučný honorář, který u nás nemá obdoby. Nafotila kampaň pro prestižní vlasovou síť Bomton a podle zákulisních informací inkasovala sedmimístný honorář. Autorem snímků nádherné Daniely pro prestižní kampaň je fotograf Matúš Tóth.

Daniela pracuje převážně v zahraničí. V Čechách jen zcela výjimečně. U nás se „podepisuje“ jen pod kampaně, kterým věří. „Bomton je mi blízký tím, že vyhovuje mým požadavkům. Jsem na kvalitu svých vlasů, a to včetně barvy, velmi náročná. A také mají úžasné spa, které jsem po prohlédnutí nechtěla opustit. Opravdový ráj na zemi. Kosmetika, kterou používají, je na světové úrovni. A mému tělu i pleti lahodí,“ vysvětluje Peštová, která ve svých čtyřiceti letech vypadá neskutečně. Vedle kvalitní kosmetiky za její mladistvý pleť může i dostatek spánku.


Team Bomton v akci: Nina Krajčo a Romana Tinglová.

„Snažím se žít zdravě. Mám tím na mysli hlavně psychickou pohodu, vyhýbat se stresům a také dostatečně odpočívat a spát. Nejsem z těch jedinců, kterým stačí pár hodin spánku. Zodpovědně o sebe pečuji. Používám kvalitní kosmetiku, cvičím a dodržuji pitný režim. Pomáhá mi sauna a miluji různé peelingy a masky. Vždy se po takovém rituálu cítím odpočatější a krásnější,“ uzavírá Daniela, maminka tří dětí – patnáctiletého syna Yanicka a dvouletého Paula Henryho a devítileté dcery Elle.


Daniela Peštová spolu s vizážistkou Ivanou Tokarskou.


A výsledek.

Foto: Matúš Tóth pro BOMTON






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat