Iveta Lutovská trénuje na svatbu: Okoukejte její trik na štíhlou postavu

Už jen pár dní dělí českou miss 2009 Ivetu Lutovskou od okamžiku, kdy řekne své „ano“ příteli Jaroslavu Vítovi. Obřad je plánován na 9. září.

„Termín svatby se blíží a já si svůj den chci rozhodně užít, ale přípravy s sebou nesou spoustu stresu a jsou časově náročné. Potřebovala jsem v této napjaté době trochu relaxace a zároveň jsem hledala způsob, jak se udržet v dobré kondici. Vyhledala jsem proto služby profesionálního trenéra, který mi doporučil posilovací stroj Power Plate,“ říká Iveta, která se pyšní dokonalou postavou.

„Vibrační stroj jsem si skutečně oblíbila. Tréninky na něm jsou velmi účinné, pestré a hlavně časově nenáročné. Víte, já moc na cvičení nejsem, ale na Power Plate je skvělé, že stačí 20 minut párkrát týdně a hned se cítíte lépe – nejen fyzicky, ale i psychicky,” doplňuje budoucí paní Vítová. 

Jak cvičení na vibračním stroji funguje?

Posilovací stroj Power Plate funguje na principu přenášení vibrací do svalů, které přirozeně aktivují reflexivní svalové kontrakce. Různé polohy jako je dřep, napnutí bicepsu nebo břišních svalů mohou být až po dobu 60 sekund řízeny vibrační platformou stroje, která umožňuje v jeden okamžik aktivovat různé skupiny svalů do protahujícího nebo posilujícího stavu a zaměřit se na konkrétní tělesné partie.

Cvičení Acceleration Training™ je nenáročné a umožňuje komukoliv bez ohledu na věk či stupeň kondice vykonávat rychlý, efektivní trénink bez námahy kloubů či jiných částí těla.






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01
90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat