Módní duel: Černá Herzigová vs. bílá Kurková

Festival v Cannes je bez nadsázky nejen filmovou, ale i módní událostí roku, kterou bedlivě sledují nejen módní experti, ale prakticky celý svět. Na benefičním večírku proti AIDS AMFAR se objevily hned dvě světové modelky českého původu. A obě bodovaly!

Černá topmodelka Eva Herzigová

Eva Herzigová (38) zvolila do Cannes odvážnou strategii a již poněkolikáté oblékla ultra krátký model (jen pár dnů předtím oslnila Cannes svými dlouhými vypracovanými nožkami: Eva Herzigová: Dva měsíce po porodu ploché břicho a nohy gazely!). Na benefiční party zvolila havraní model zdobený flitry, jehož horní část připomínala pánské tuxedo, krajkovým detailem v dekoltu a sexy rozparkem vzadu.

Krajka, flitry a ultra krátká mini by mohly na většině z nás působit poněkud lacině, Eva však s podivem tuto super sexy kombinaci ustála bravurně. Možná, že tento svůdný look působil pohodově i proto, že se moc nepárala s účesem a nechala vlasy volně rozpuštěné s wet (mokrým) efektem, jako by jen několik málo minut předtím vyšla ze sprchy.

Panensky bílá Karolína Kurková

Karolína Kurková (27) naopak sáhla po panensky bílé. V minišatech Chanel Couture působila zároveň andělsky křehce a nebezpečně sexy zároveň. Hluboký výstřih na zádech zdobilo zlaté vyšívání, kamínky a umně nainstalované kaskády perel. Vzhledem k tomu, že samotná kreace byla velmi opulentní, zvolila Karolína umírněné doplňky. Okolo zápěstí omotala šňůru perel, obula jednoduché třpytivé páskové střevíčky a do ruky popadla prošívané zlaté psaníčko.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat