V dekoltu Reese Witherspoon: Strie a vycpávky!

Detail povadlých ňader "Pravé blondýny" Reese Witherspoon (35) s vycpávkou v podprsence s push up efektem zaujal fotografy na premiéře filmu Water for Elephants v Londýně.

Bližší pohled odhadlil, že herečku trápí strie, tedy drobné pajizévky v kůži, vznikající poškozením pokožky.

Z nudy se hledá na Googlu

Když má herečka zrovna čas a chce se pobavit, sedne k počítači a do vyhledávače Google zadá své jméno. Vyskočí jí stovky stránek se zprávami o jejím soukromí. A to se nestačí divit. Nejvíce ji prý baví články o jejích milencích, o tom, že je tlustá a že neumí hrát.

„Jen ve velmi černých chvílích, ve chvílích, kdy se chci sobě zošklivit, napíšu své jméno do Googlu. Vím, co se pak objeví. Nikdy si nepřečtu nic pozitivního… Člověk je tlustý, ošklivý, unavený, bezcenný, nemá už žádnou kariéru a je špatný herec. Je to taková afirmace každého příšerného pocitu, který člověk o sobě má. Naštěstí většinou jsem tak zaneprázdněná, že nemám čas ani napsat své jméno do Googlu,“ svěřila Reese, která je od letošního března opět vdanou paní. Po třech letech od rozvodu a pěti letech od rozchodu s Ryanem Phillippem dokázala v sobotu 26. března říci ano druhému muži svého života. Jejím chotěm se stal čtyřicetiletý herecký agent Jim Toth.

O ruku Reese požádal v prosinci, svatbu pak plánovali tajně, do blízkosti svatební oslavy se nesměl dostat žádný novinář či nezvaný host. Veselka tak proběhla uprostřed rozlehlého ranče v kalifornském Ojai, který vlastní Reese, a kde měli všichni dostatek soukromí.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat