Fotografie ženy po 52 plastikách! Užasnete!

Jen málokdo má takový strach ze stárnutí jako Britka Cindy Jackson (55), která ve svém věku vypadá jako svěží třicátnice. A jak to dokázala?

Během svého života podstoupila více jak 52 plastických operací, za které utratila v přepočtu skoro tři miliony korun.

S tímto neskutečným počtem plastických operací se dokonce zapsala do knihy rekordů.

Proměnou prošel její nos, tváře, rty, brada, poprsí nebo kolena. Dokonce si nechala upravit i ruce. Ubíraly jí prý na mladosti.

Posedlost vlastním tělem začala už ve 14 letech, kdy se jí kamarád vysmál kvůli její bradě. „Prostě jsem chtěla vypadat lépe. Cítila jsem se jako ve špatném těle," popisuje své začátky světová rekordmanka, která si opakovaně nechala napíchat botox, má za sebou také pět liftingů, několik liposukcí, operací očních víček a omlazení rukou.

Cindy původně vyrůstala v americkém Ohiu se svým přísným otcem, který ji k sebevědomí a úctě k sobě samé nikdy nevedl. Po smrti svého otce Cindy zdědila peníze, které postupně použila na vlastní vylepšení. „Neměla jsem v úmyslu pokořit nějaký světový rekord, to nikdy nebylo mým cílem, je to jednoduše jen proto, že mám za sebou tolik operací. Pro mě je ale zásadní, aby byl výsledek přirozený," tvrdí.

Podívejte se sami, jak se Cindy pod rukama chirurgů proměňovala. První fotografie je z roku 1979 a poslední z roku 2011!





¨







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat