Eva Herzigová v push-up: Tahle fotka změnila svět!

05.04.2011 | Osobnosti

Reklama na podprsenky Wonderbra známá jako Hello Boys s Evou Herzigovou (38) byla zvolena v Británii za nejikoničtější venkovní reklamu všech dob.

Když byla před sedmnácti roky na billboardech po světě odhalena, působila prý dopravní nehody. Dodnes ale lidé za Evou, mimochodem už dvojnásobnou maminkou, otáčejí hlavu.

Dvojnásobná maminka

V neděli 13. března se Eva podruhé stala maminkou, když v londýnské nemocnici Portland Hospital přivedla na svět chlapečka. Je to už druhý syn české modelky, která se tentokráte rozhodla pro jméno Philip.

Na chlapečka čeká doma tříapůlletý bráška George, kterého si Eva rovněž pořídila se svým přítelem Gregoriem Marsiajem.


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Eva pár dní před narozením syna obhajovala přirozený porod. „Chtěla jsem porodit přirozeně v devátém měsíci. Slyšela jsem o tom, že některé ženy si zamluví porod císařským řezem ještě před dokončením těhotenství. Myslím, že spousta žen to dělá ze strachu z bolesti,“ míní česká rodačka.

Herzigová i jako osmatřicetiletá matka patří stále k nejžádanějším světovým modelkám. V současnosti je tváří klenotů Chopard a spolu s Claudií Schiffer a Naomi Campbell propagovala loni parfém dvojice Dolce & Gabbana.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat