Catherine Zeta-Jones u královny: Podívejte, jak jí to slušelo!

Velšská herečka Catherine Zeta-Jones (41) dostala tento týden v Londýně od britské královny Alžběty II. titul komandérka řádu britského impéria za umění. Medaili jí předal princ Charles.

Spolu s Catherine do Buckinghamského paláce přijel i manžel Michael Douglas a jejich děti Dylan a Carys.

Princ Charles přivítal Catherine velmi přívětivě, a dokonce si s oscarovou herečkou několik minut povídal. V tu chvíli se Douglas dmul pýchou a pozoroval je.

„Jsem tou cenou naprosto ohromena. Jako britská občanka se cítím neskutečně pyšně, zároveň je to ale ohromující a pokořující. Moje máma a táta, tak ti tomu ani radostí nemohou uvěřit,“ svěřila Catherine o své medaili CBE – Commander of the Order of the British Empire.

Manžela vytlačuje z domu svými botami

Vyrůstala jako chudá velšská dívenka, a když se stala hollywoodskou hvězdou s miliony dolarů na účtu, stala se z ní maniakální nákupčí obuvi. Teď se dokonce kvůli své obří sbírce bot začala hádat s manželem Michaelem Douglasem. Tisíce párů bot totiž začínají vytlačovat všechny ostatní členy rodiny z domu.

„Mám neskutečný počet bot, je to trapné. Michael mě často bere do mé šatny a říká mi: ´Mohla bys mi vysvětlit, k čemu máš všechny ty boty?´ Je to kvůli tomu, že tak cestuji. A mám určité šaty, které prostě padnou jen k určitým botám. To je vždy má omluva! Miluju boty Christiana Louboutina,“ uvedla jedenačtyřicetiletá hvězda muzikálu Chicago.

Bez svého muže Michaela by si však život představit nedovedla. A o pětadvacet let staršího chotě by nevyměnila nakonec ani za ty boty.

„Jsem s Michaelem vdaná už deset let. A protože je starší než já, prošel si tím šílenstvím a může mi pomoct. Naše kariéry jsou stejně důležité, a protože je sám tak úspěšný, občas si moc rád odpočine. Jsme sebou oba posedlí. Nedokážu si představit, že bych se probudila bez něj vedle sebe,“ uvedla Catherine v rozhovoru pro britský Cosmopolitan.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat