Komentáře k článku

Hannach 02.09.2013

A stále pořád hezká žena,opravdu zbytečné starosti tady řešíte :-)

Dan 12.07.2013

Chtěl bych vidět jakej pitomeček tohle psal :D Za prvé žádné strie nevidím a i kdyby je měla tak co ? :D Docela ubohej server, ale co bulvár je bulvár.

normalní 11.05.2013

Reese je krásná!! a já ty strie ani nevidím na to že je jí 35 vypadá naprosto krásně a dokonale

Lucka 11.05.2013

Chtěla bych vidět toho debila co tohle píše strie má i mladá holka která přibere schodí ,je to uplně normální věc ,je to krásná holka !! a tohle je fakt ubohé !!>:(>:(

lentilka 11.05.2013

proboha,to jsou starosti...popraskane prsa mam uz od 16,protoze rychle vyrostly a kuze to nezvladla...

Lil 06.04.2013

Neuvěřitelné........ jak může žena psát takové bludy......Tak pokud to nevíte:když se žena stane matkou prostě ne vše je pevné jako dříve,ale pochybuji ,že to nějakou matku trápí.Když mi můj syn řekne mami určitě mě neserou strie.A je super ,že má push up jako 70 procent žen a ne silikony......

Mončičák 17.05.2011

Co by chtěla autorka..? Vždyt je to matka dvou dětí a má taky svůj věk.. skoro každá má strie na poprsí.. i ja a to jsem chvili dospělačka a pamela zrovna taky nejsem... hormony dělají své a takové těhotenství také.. a co je na tom vzít si push up?? Uplně normální ne? Když už jsou dostupné v obchodě.. :-)

Damien 17.05.2011

Hm, ale furt má lepší prsa a je to větší kočka než autorka článku a všechny holky co to čtou :D

Hudy 17.05.2011

Chtěl bych vidět autorku článku :-D ....tu asi bude "trápit" víc věcí...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat