8 šatů Karolíny Kurkové v Cannes: Které se líbí vám?

Topmodelka s českými kořeny Karolína Kurková (27) opět zářila na prestižní filmové akci. Tentokráte v Cannes, kde je jednou z hlavních hvězd. A jaké šaty během slavného filmového festivalu oblékla? Podívejte se s námi a posuďte, které šaty slušely Karolíně nejvíce.

Velmi štíhlá modelka podtrhla svou postavu prostříhanými černými šaty značky Emilio Pucci. Oblékla je na večírek De Grisogono a vzala sebou i svého manžela Archie Druryho - ten dorazil sice v boleku, ale doplnil je teniskami...

Další vyzývavý model - krátké šaty značky Chanel zdobené peřím - zvolila Karolína na premiéru filmu Piráti z Karibiku 4: Na vlnách podivna. Celek doplnila kabelkou téže značky a botkami Jimmy Choo.

Hvězdou od 16 let

Karolína, rodačka ze severočeského Děčína, do velkého světa modelingu vstoupila už v šestnácti letech. Od té doby se vypracovala na uznávanou hvězdu módního byznysu.

Dnes žije v New Yorku, je vdaná a má syna Tobina. K jejím nejznámějším zakázkám patřilo focení pro kampaně značky Dior, Louis Vuitton nebo Victoria’s Secret.

Ona sama mezi největší úspěchy považuje focení pro nejuznávanější kalendář světa Pirelli, kde se jako jedna z mála modelek objevila hned dvakrát.

Okrádá dívky o iluze

Představy naivních dívek o tom, že být modelkou představuje zářit celé dny ve světle reflektorů se sklenkou šampaňského v ruce, se Karolina rozhodla uvést na pravou míru.

V jednom z rozhovoru pro newyorský magazín Park Avenue zdůraznila, že nejdůležitějším kritériem pro úspěch ve světě módy už dávno není jen fyzická krása. „K tomu je potřeba daleko víc," uvedla modelka. „Především osobní nasazení a ochota dřít kvůli kariéře jako kůň," dodala.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat