Kate Moss propadla vaření a přibrala

Kate Moss (37) nikdy jídlu moc neholdovala, což jí při modelingové práci prospívalo v tom, že se v pohodě ztratila mezi těmi nejvyzáblejšími kráskami. Britská supermodelka teď ale vyměnila večírky plné alkoholu a drog za klidné večery doma u plotny. Propadla totiž vaření, jak sama přiznala.

A konečně také trochu přibrala, protože svá dílka ráda ochutnává. Kate se specializuje na veganská jídla, která konzumuje její snoubenec Jamie Hince.

„Ona pořád říkala, kdyby mě teď lidi viděli, co je s tou divokou Kate? Ale Jamie miluje tohle její já,“ svěřila modelčina kamarádka.

Modelčina osmiletá dcera Lila Grace přitom svou slavnou mámu ve vaření podpořila novou kuchařkou.

„Začala si svá jídla užívat a dokonce poprvé během své kariéry přibrala. Vypadá mnohem lépe,“ uvedl zdroj pro Daily Star.

Loni v létě přitom Kate stála u plotny pořád, na svém statku v Costwolds se totiž učila vařit marmelády a džemy z ovoce, které jí tam uzrálo.

„Má tam moc ovoce, chtěla ho nějak účelně využít. Začalo to jako koníček, ale teď to bere mnohem seriózněji, protože přátelé a rodina jí zavařeniny chválí. Takže doufá, že její švestkový džem budou milovat také lidé, kterým jej hodlá prodávat,“ dodal zdroj.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat