FOTO: Jennifer Aniston jako lolitka! Užasnete!

Je až neskutečné, jak dokáže člověka změnit účes. Přesvědčila se o tom i herečka Jennifer Aniston (41) při pózování pro magazín Allure. Její snímky jsou skutečně překvapující.

Jennifer je se světlými vlasy, šikmo střiženou ofinkou a do růžova tónovaným make-upem k nepoznání.

Herečka, známá především ze seriálu Přátelé, před fotografem zapózovala v jednoduchém rozepnutém pyžamku, a dokonce dovolila, aby byla na snímku zachycena i silueta jejího poprsí. Partnera jí během focení dělal roztomilý plyšový medvídek s růžovou stuhou okolo krku, který jen umocnil dojem křehlé lolitky.

Jennifer je nejžádanější svobodnou ženou světa

V průzkumu listu Vanity Fair je to právě herečka Jennifer Aniston, která je nejžádanější svobodnou ženou světa. O její přitažlivosti je přesvědčeno 27 procent mužů a 32 procent žen. Je sice momentálně svobodná, ale v minulosti byla vdaná za Brada Pitta a měla vztah například s Vincem Vaughnem a zpěvákem Johnem Mayerem.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Pořídí si dítě i bez partnera

Svým přátelům se svěřila, že se chystá jít "plnou parou vpřed" a dítě mít ještě letos a to klidně i bez partnera.

Jednačtyřicetiletá hollywoodská hvězda, která je momentálně bez přítele, údajně přemýšlí o dvou možnostech - adopci, nebo náhradní matce. Pro druhou možnost hovoří úspěchy jiných slavných osobností, které si tímto způsobem rodinu založily.

„Jennifer zvažuje všechny možnosti. Počínaje náhradní matkou až po vhodného dárce spermatu. Je rozhodnutá jít plnou parou vpřed, aby se stala mámou," sdělil jeden z přátel herečky americkému bulvárnímu plátku National Enquirer.

„Jennifer má pocit, že je v jejím životě perfektní chvíle pro to mít dítě. Právě teď dává přednost myšlence na adopci, ale také je ve hře možnost využít náhradní matky, jako to udělala Sarah Jessica Parker. Svobodná matka Sandra Bullock se pro Jen stala svým způsobem příkladem, když před rokem adoptovala syna," dodal citovaný muž.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat