Nahá Dana Batulková v 52 letech: Odhodila stud i šaty!

Další známá česká herečka odhodila šaty kvůli roli. Po šedesátileté Elišce Balzerové je to nyní i dvaapadesátiletá Dana Batulková, která je neméně sexy.

„K focení nahoty se všeobecně stavím negativně, jen tak z rozmaru bych něco podobného nikdy neudělala. Kdyby to nebyla práce, nikdy bych se k tomu neodhodlala," řekla pro Idnes.cz herečka s tím, že hra Holky z kalendáře, kterou uvedou Městská divadla pražská, je něžná a jímavá komedie o ženách, které jsou pro dobrou věc ochotny udělat to, co by je nenapadlo ani v těch nejodvážnějších snech.

Spolu s Batulkovou pózují nahé i herečky Veronika Gajerová, Jitka Smutná, Radka Fidlerová, Kateřina Macháčková či Lenka Termerová. Křest kalendáře se uskuteční 6. prosince za účasti protagonistek a od toho dne bude v prodeji na pokladnách Městských divadel pražských.

Pro Ženy v pokušení se svlékla i Eliška Balzerová

Stud i šaty před časem odhodila i šedesátiletá Eliška Balzerová, která se díky filmu Jiřího Vejdělka dočkala vlastního uměleckého aktu. Herečka před objektivem Romana Černého pózovala zcela nahá.

„Role Vilmy je výborně napsaná a ta fotka, která vznikla pro potřeby filmu, k ní patří. Nejtěžší na tom focení bylo najít správný výraz. Vše ostatní jsem svěřila do rukou fotografa, s nímž jsem už pracovala a věděla, že to udělá dobře," vysvětluje Balzerová.

Akty starších žen - ztráta soudnosti?

Média prezentují většinou jen mladé, štíhlé a dokonalé ženy. Vnucují nám tím myšlenku, že jiné ženy snad ani neexistují. Co mají dělat ženy, které nemají ideální tvary či ženy po padesátce? Existují vůbec, když je kosmetické firmy ve svých reklamách opomíjejí?

Na to odpověděla firma Dove ve své kampani Pro Age. Kosmetická firma chce ukázat skutečné ženy. Vrásky, šediny či nedokonalosti pleti? Ano i tyto ženy jsou krásné. Pro Age není kampaň, která odpoví na věčnou otázku jak nestárnout, ale naopak jak umět stárnout. Vždyť se podívejte na některé celebrity, jak se snaží plastickými operacemi zastavit stopy neúprosného času (jak celebrity válčí s věkem pomocí operací jsme vám ukázali ve článku Plastiky slavných - i takhle můžete dopadnout). Místo mladistvě pak ale působí komicky s obličejem vypnutým tak, že postrádá mimiku. O co krásnější je například éterická Květa Fialová se svými vráskami.

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34
192 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:24

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat