Petra Faltýnová: 8 měsíců po porodu má výstavní poprsí a ani kilo navíc!

Modelka Petra Faltýnová (32) ukázala osm měsíců po porodu dcery Adrianky své sexy křivky a předvedla, že už nemá nahoře jediné kilo. „Jsem na své váze, kterou jsem měla před těhotenstvím,“ přiznává modelka s tím, že během těhotenství nabrala 15 kilogramů.

Modelka kojila jen tři měsíce a poprsí má stále výstavní. „Neměla jsem mléko. Moje maminka to se mnou i bráchou měla stejné,“ prozrazuje.

O Faltýnovou je i po porodu velký zájem. „K modelingu jsem se částečně vrátila. Abych ale odcházela od dcery, musí mi to za to finančně opravdu stát. Proto v podstatě pracuji jen v zahraničí,“ přiznává.

Včera odletěla v pět hodin ráno i s dcerou na Floridu. „Jedem si na měsíc odpočinout na Miami, manžel zůstává kvůli práci v Čechách. V Americe chceme odpočívat a na čtyři dny tam mám nasmlouvanou práci,“ dodala Faltýnová na thajské masáži v hotelu Globus na pražských Roztylech, kam pravidelně dochází. „Ještě než jsem měla dceru, lítala jsem do Thajska na dovolenou prakticky každý rok. Na ručičky Thajek prostě nikdo a nic nemá. Výborně si při masáži odpočinu a na bolest zad nic lepšího neznám,“ dodala modelka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat