Má milenku, ale vy ho chcete zpět? Tak bojujte!

30.09.2010 | Sex a vztahy

Bolest, ponížení, strach a zoufalství. Všechny tyto pocity vás téměř paralyzují, když se dozvíte, že váš manžel či partner má milenku. Ne vždy to ale musí být konec vašeho vztahu, pokud ho chcete zpět, musíte o něj bojovat. A nebude to lehké.

Každá žena to má s nevěrou jinak. Pro někoho je nevěra už jen to, že se partner podívá po jiné ženě, někdo neřeší ani sex s jinou ženou, pokud se partner doma chová hezky a stará se o rodinu. Navíc i tady platí staré známé heslo: Nikdy neříkej nikdy!

„Vždycky jsem si myslela, že nevěra by pro mě byla konec. Byla jsem přesvědčená, že kdybych zjistila, že má či měl partner poměr, okamžitě bych se rozvedla, pak jsem se ale střetla s realitou, a vše bylo jinak,“ prozradila nám Petra K., z Prahy.

Pokud zjistíte, že je vám partner nevěrný, snažte se, pokud možno, zachovat chladnou hlavu a na veškerá rozhodnutí si dejte čas. Tady máte pár rad, aby se nestalo, že uděláte něco, čeho budete litovat.

Nic neřešte hned

Je to nesmírná bolest, potupa, vztek… Mísí se ve vás všechny tyto pocity, nejraději byste ho okamžitě vyhodila a vymazala ze svého života. Ale pozor, pokud mu jednou zabalíte kufry, jen těžko si to pak můžete, až vychladnete, rozmyslet. Zvláště, pokud máte děti, nejednejte unáhleně. Až přejdou ty nejsilnější emoce, třeba zjistíte, že spolu můžete zůstat. Někdy může být vztah po překonané nevěře dokonce lepší. Musíte ji ale pochopit. A oba se z ní učit.

Nebuďte vrba

Nevěra nepřichází z ničeho nic. Jen jste ty varovné signály nevnímala. Pokud má partner někoho jiného, připravte se na to, že si své chování musí nějak omluvit. To znamená budete poslouchat, co vše jste dělala šatně, jaká jste hrozná, a že mu chudákovi vlastně nezbylo nic jiného, než si najít jinou. Ale nemluvte s ním o tom, neposlouchejte to. On to tak ve skutečnosti nemyslí, jen si potřebuje ukonejšit svědomí, ale vás by jeho slova neskutečně bolela.

Poraďte se s odborníkem

Kamarádka je fajn, ale pokud si podobnou zkušeností neprošla, neberte její rady vážně. Protože ona si sice myslí, že ví, jak by se zachovala, ale realita je pak jiná. Lepší varianta je odborník. Ten vám může pomoct se v celé situaci zorientovat a ujasnit si, co vlastně chcete a co můžete udělat, abyste jej získala zpět.

Pokud potřebujete poradit v oblasti partnerství a vztahů, zeptejte se naší poradkyně Evy.

Nepátrejte

I když chcete vědět, kdo je vaše sokyně, nepátrejte. Čím méně toho víte, tím lépe se vám bude odpouštět a vracet se zpět. Ona vlastně ani není důležitá. Vy spolu nebojujete. Vy jen musíte ukázat svému partnerovi, o co by přišel. Takže žádné slídění v mobilu, v e-mailu… to nemáte rozhodně zapotřebí.

Chovejte se jako dáma

Nehádejte se s partnerem, nedělejte scény, neplačte, neproste…. Nedělejte nic, za co byste se pak časem musela sama před sebou stydět. Jedině pokud partner uvidí s jakou grácií se dokážete chovat, máte šanci jej získat zpět. Naučte se znát svou cenu. Jedině, pokud ji poznáte sama, může ji vidět i váš partner.

Hýčkejte se

Začněte cvičit, zajděte si ke kadeřníkovi, s kamarádkami na kafe, občas si domů doneste kytičku. Uvidíte, jak najednou váš partner zpozorní. I přesto, že má sám někoho jiného, pokud zjistí, že vás může ztratit, začne sám přemýšlet, jestli to vůbec chce. Navíc se vám zvedne sebevědomí, které je v tuto chvíli na bodě nula.

Kdo vlastně je

Odpustit nevěru a začít znovu má smysl pouze v případě, že se z ní poučíte. Že oba pochopíte, proč spolu chcete být. A začnete nový život. Nikdy nemůžete pokračovat v tom původním vztahu a ani to není žádoucí. Protože vztah, kdy si našel milenku nebyl rozhodně funkční. Pokud má ale váš partner nějaké ty „bokovky“ neustále, nechte jej jít a začněte znovu. Takový muž si vás rozhodně neváží a vy si zasloužíte někoho lepšího.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat