6 věcí, které nikdy nedělejte s partnerem

30.09.2010 | Sex a vztahy

Jste zamilovaní, nechcete se od sebe hnout ani na krok a smutno vám začíná být už ve chvíli, když se za ním zavřou dveře. Existuje však několik věcí, které není dobré dělat spolu. Proč? Protože to prostě nefunguje.

Muži a ženy mají na spoustu věcí jiný pohled. A tyto dva světy se nikdy nestřetnou. Proto je dobré si i přes tu největší zamilovanost a touhu dělat vše spolu, zachovat svůj osobní prostor, nechat si něco svého.

Kamarádky

Nejen vaše posezení u kávy, ale i telefonáty s kamarádkou si nechejte pro sebe. Muž nikdy nepochopí, proč musíte o všem pořád dokola hovořit. Pro vás je to zábavné, uvolňující, ale pro něj to jsou jen jalové řeči o ničem. Navíc na kamarádku může začít žárlit, protože se jí svěřujete i s těmi nejintimnějšími detaily svého života. S detaily, které jemu nikdy neřeknete.

Přátelé

Ne, že byste měla partnera tajit, klidně jim ho po čase představte, ale je fajn si nechat své přátele pro sebe. Občas si s nimi vyjít, nebo odjet někam na výlet. Uvidíte, že se na sebe s partnerem budete zase moc těšit. Stejně tak tolerujte i jeho přátele, kamarády, se kterými chodí na ryby, na fotbal či do baru. I on si potřebuje o samotě popovídat o těch důležitých chlapských věcech.

Sledování sportovních utkání

I přesto, že je na jiném programu váš oblíbený seriál, chce se váš partner dívat na fotbal. A vy mu to dovolíte, protože co je jeden díl seriálu oproti té jeho radosti… Ale raději si vezměte knížku a jděte si číst, nebo si napusťte vanu a udělejte si chvilku pro sebe. Určitě nebude rád, když se ho budete pořád ptát, kteří že jsou ti naši, proč všichni křičí a proč najednou střílejí na jinou bránu. Stejně tak asi nepochopíte smutek, když dostanou ti jeho gól. I přesto, že vás v průběhu zápasu napadne spousta věcí, které s ním chcete vyřešit, protože jak jinak využít ztracený čas, než přemýšlením, nechte si je pro sebe. Počkejte, až zápas skončí. A pokud prohrají jeho favorité, raději to nechte na druhý den.

Hubnutí

Není nic horšího, než společná dieta. Sice mu vadí, že nějaké to kilo přibral, ale rozhodně kvůli tomu nehodlá konzumovat celozrnné pečivo, zeleninu a už vůbec se nevzdá svého oblíbeného piva. Ono bude lepší, když budete z nedostatku jídla nervózní jen vy. Láska prostě prochází žaludkem a u mužů to platí dvojnásob, takže raději nepokoušejte…

Výběr a nákup kosmetiky

Nikdy, ale opravdu nikdy chlap nepochopí, že všechny ty věci žena opravdu potřebuje. A už vůbec nepochopí, proč si musíte kupovat ty nejdražší, když určitě existují i mnohem levnější varianty. Argument, že ten váš krém obsahuje kolagen, zaručeně neobstojí. Takže si kosmetiku raději kupujte o samotě.

Úprava zevnějšku a toaleta

To jsou opravdu věci, které si nechte jen pro sebe. Je rozdíl si užít romantickou chvilku ve vaně, tam jděte klidně oba, ale partner určitě nemusí vidět, jak si děláte pedikúru, holíte se a čistíte pleť. O toaletě ani nemluvě. Je sice pravda, že je to nejpřirozenější věc na světě, ale i král tam chodil sám. Vychutnejte si raději společné ráno u snídaně, než v koupelně.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat