4 zabijáci mužské vášně. Pozor na ně!

24.08.2010 | Sex a vztahy

Zdá se vám, že váš partner už není tak vášnivý jako na začátku? Honí se vám hlavou, kde je problém, či jestli vás už nemiluje? I když oni by to nikdy nepřipustili, muži jsou velmi citliví a zabijáků vášně je ve vztahu spousta, tak pozor na ně!

Začátky vztahu bývají vášní přímo nabité, nedokážete se od sebe odtrhnout ani na minutu. Čím déle jste však spolu, tím rychleji se erotické jiskření vytrácí.

Kde se stala chyba?

Vlastně nikde. Jde o přirozený proces. To ale neznamená, že byste se měli vzdát všech příjemných chvilek. Nemá smysl hledat viníka. Žádný není. Pro partnery, kteří spolu žijí delší dobu, je přirozené, že už prožívají méně vášně než v počátcích vztahu. Žádný organismus by nevydržel takový emocionální zápřah dlouho. Někdy se ale stane, že se jeden z partnerů chová tak, že vztah zabíjí téměř programově.

Pokud máte problémy ve vztahu, zkuste se zamyslet, jestli to nejste právě vy, kdo dělá něco špatně. Samozřejmě není nikdy na vině jen jeden z partnerů, ale pokuste se zamyslet a něco změnit. Jinak se může stát, že se vztahy vytratí úplně a pak již není cesta zpět.

A jací jsou tedy, podle mužů, největší zabijáci vášně?

1. Nedostatek času

Ano, na nedostatek času si stěžujeme občas všichni. Ale ruku na srdce, pokud máte čas na několikahodinové povídání si s kamarádkou u kávy či na brouzdání po internetu, měla byste věnovat i čas partnerovi. Někdy stačí si jen chvíli spolu sednout, otevřít láhev vína a udělat si hezký večer. Pokud to jde, dejte děti k babičce a užijte si ničím a nikým nerušený večer.

2. Pečujte o sebe

To neznamená, že si musíte nachystat budík, vstát o půl hodiny dříve, než partner a rychle se upravit, aby vás neviděl nenalíčenou a neučesanou. Když ale zapomenete, že jste i žena, ne jen matka a hospodyňka a vaše garderoba se omezila na tenisky a tepláky, nemůžete se divit, že je z vás manžel nechce večer dychtivě strhat. Občas jej překvapte sexy oblečkem, v němž se jen svůdně mihnete ve dveřích ložnice…

3. Dobrá nálada

I přesto, že jste měla těžký den v práci, děti zlobí a docházejí finance, nebuďte pořád zamračená. Vždyť kdo by se chtěl pořád dívat na zachmuřenou tvář. Berte život s humorem a snažte se jej vidět pozitivně. Berte všechny špatné věci, které se vám stanou, jako školu, že se máte díky nim prostě něco naučit. Snažte si říct, že bude lépe. A pak z vás bude ta pozitivní nálada jen vyzařovat. A dobrá nálada je pro muže jako afrodisiakum.

4. Pečujte o partnera

Jak? No, například tak, že si spolu zajdete zasportovat. Stejně tak muži ocení nějakou dobrou večeři. Můžete sice namítnout, kdo se bude starat o vás, ale… Muži jsou prostě takoví, a když o něj nebudete pečovat vy, udělá to někdo jiný (spíše jiná).

Zdroj: wanda.sk







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat