9 věcí, o kterých muži vždycky lžou

21.07.2010 | Sex a vztahy

Muži (a nejen oni) prostě v choulostivých situacích neříkají pravdu. Na druhou stranu ji ženy stejně nechtějí slyšet. Že mlží a zatajují, poznáte z jejich chování. V té chvíli je nejlepší vzít zpátečku a dál nevyzvídat. Někdy je lepší nevědět.

Muž vám nikdy nepoví, že…

1. … vás podvedl s jinou

Ať už je to proto, že to pro něj nic neznamenalo, nebo se stydí, s nevěrou se vám chlap nesvěří. Raději se bude snažit sám sebe přesvědčit, že se to nestalo. Nechat se svést není většinou nic složitého. Dopředu se to může jevit jako chlapecké dobrodružství, které zvedne sebevědomí, nebo prostě jen zábava. Ale probudit se s morální kocovinou není nic moc. Natož se s vinou naučit žít. To ovšem neplatí pro chronické nevěrníky, ti k tomu přistupují jako ke sportu. Ale pro obě skupiny platí totéž, partnerce se s tím, na rozdíl od kamarádů, rozhodně nesvěří.

2. … podváděl svou bývalou přítelkyni

Každý se chce před novým partnerem ukázat v tom nejlepším světle a fakt, že byl předchozí partnerce nevěrný, ho zrovna nectí. Co bylo, to bylo, teď vstupuje do vztahu s čistým štítem. Tento rizikový faktor se od něj nedozvíte, a přitom pokud podváděl své bývalé přítelkyně, je vysoká pravděpodobnost, že podvede i vás.

3. … jak často se dívá na porno či masturbuje

Autoerotika do mužského světa prostě patří. Ne, že by ženy nemasturbovaly, ale muži jsou v tomto ohledu výrazně napřed. I přesto, že má chlap pravidelný a skvělý sex, přijde chvíle, kdy má zrovna teď chuť a vy nejste doma. Tak si pomůže sám. Stejně tak tráví večery u porna. Neznamená to, že ho nebaví sex s vámi. Jen se prostě rád podívá na jiné sexuální praktiky, a když je pak nažhavený…

4. … předchozí partnerku miloval víc, než vás

Zradu a rozchod řeší muži po svém. Večírky, alkohol, jiné ženy. Velmi snadno tak navážete vztah s člověkem, který se ještě nevyrovnal se svým předchozím vztahem. Vy ho milujete z celého srdce, ale on jen tak, jak v tuto chvíli dokáže. Neléčené bolístky dokážou zničit nový vztah. Vy se ale nedozvíte, proč. Pokud jste s mužem, který vám o tom neustále plačtivě vypráví, narazila jste na pořádného hlupáka a slabocha, pryč od něj. Vyrovnat se s tím musí sám, vy mu nepomůžete a sobě jen uškodíte.

5. … s kolika ženami spal

V tomto ohledu existují dvě možnosti, buď je jich tolik, že raději číslo vydělí deseti, abyste hned neutekla, nebo ho vynásobí (ze stejného důvodu). V každém případě si buďte jistá, že číslo, které se dozvíte, není realita. Tyto otázky raději nepokládejte.

6. … se bojí, že selže

Pořádný chlap zvládne vše. Doma, v práci, ve sportu, v domácnosti, na zahradě… Všechno umí, všechno zná, všude byl, někdy i dvakrát. Představa, že musí říct, nevím, nedej bože neumím, je pro něj přímo hororová.

7. … sex s vámi není to pravé ořechové

Stačí, aby muž jen naznačil něco na toto téma a může si být jist, že to bude mít několik měsíců na talíři, o frekvenci dalšího sexu nemluvě. Proto raději na toto téma mlčí. Pozor ovšem, aby si za potěšením nezačal odskakovat jinam. Sledujte proto i jemné narážky a neberte to jako kritiku, ale jako návrh na zlepšení, která povede k oboustranné spokojenosti.

8. … za co nejvíc utrácí

Peníze, to je velmi háklivé téma. Nečekejte, že vám hned vysype, kolik vydělává a za co utrácí. Otázky typu „kolik stál ten mobil, či „Kolik si utratil s kamarády?“ si raději odpusťte. Tohle je jejich 13. komnata.

9. … co provedli jeho kamarádi

Ať už se jedná o nevěru, problémy v práci či jiné průšvihy, muži jsou prostě loajální. Nikdy se nezradí, budou se navzájem krýt do roztrhání těla. A už vůbec nebudou prohřešky svých kámošů probírat se ženou.

Zdroj: wanda.sk







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat