Rozešel se s vámi? Skutečný důvod se nedozvíte!

08.07.2010 | Sex a vztahy

Bez hádek, očerňování a hledání viny se dokáže rozejít jen málokdo. I když je to emocionálně náročné období, nenechte se ovládat negativními emocemi. Mohlo by se vám totiž stát, že to ovlivní i vaše další vztahy.

Přiznejte si to, měla jste prostě smůlu. No dobrá, není to poprvé, co jste se zapletla s nesprávným chlapem. To ale neznamená, že chyba je ve všech okolo. Tam ji nehledejte. Jinak se ze začarovaného kruhu zpackaných vztahů nikdy nevymotáte.

Pokud se po rozchodu zaseknete na tom, že mermo mocí potřebujete někoho označit za viníka, k ničemu to nepovede. Nejen, že se vám nepodaří se odpoutat od předchozího partnera, ale především se vám v tomto rozpoložení nikdy nepovede najít dalšího. A tentokrát už třeba toho pravého Pana Božského.

Rozchod bolí. O tom není pochyb. Nejvíc bolestivý je rozchod samozřejmě pro toho, kdo se vlastně rozejít nechtěl, pro koho to byla „rána z čistého nebe“. Ale až se oklepete, uznáte, že varovných signálů, které jste jen neviděla, nebo nechtěla vidět, bylo víc než dost.

TIP Bety: Trápení se vztahy? Zeptejte se našich kartářech, jestli se vašemu vztahu bude dařit. Pro akutní případy, jsou vám kartářky a astroložky k dispozici na telefonu.

Často od bolesti pomůže, pokud se dozvíte, proč se s vámi partner rozešel. Ale v tom je ta potíž. Pravděpodobnost, že vám řekne pravdu, je minimální. Vy byste se chtěla dozvědět, co jste udělala špatně, abyste se tomu třeba mohla pro příště vyvarovat. Místo toho posloucháte výmluvy typu, že to prostě vyšumělo, máte jiné zájmy, měli jste na sebe málo času…. Pravdu se nedozvíte, tak se s tím prostě smiřte.

Podle odborníků je chyba v komunikaci, protože spolu partneři nekomunikují, je pak problém si vyříkat i rozchod. A přitom důvěrná komunikace je to, co páry sbližuje. Vždyť i sex je nejvyšší forma komunikace.

TIP Bety: Opustil vás kvůli jiné ženě? Poraďte se s ostatními, jak se vyrovnat s touto těžkou životní zkouškou. Máte problémy s partnerem či manželem? Proberte to s těmi, které mají stejné trápení.

Proto k sobě nejsou partneři otevření a upřímní ani při rozchodu. Na druhou stranu, kdo by chtěl slyšet, že už s ním partner nechce být, protože jste ztloustla, v sexu, který je jednou za měsíc, stojíte za starou bačkoru a pohnete se jen, když se leknete, a ve společnosti se s vámi neukazuje, protože se za vás stydí. To platí samozřejmě i naopak. Partner by asi taky nerad slyšel, že se s ním rozcházíte, protože jeho plat nestačí ani na nájem, jeho jediným koníčkem je pivo a gauč a sex... o tom raději ani nemluvit.

Pokud se tedy ocitnete sama na životní křižovatce, využijte toho. Najděte si čas pro sebe. Začněte cvičit, hýčkejte se. Získáte tím zpět ztracenou sebedůvěru a zástupy nových a zaručeně lepších partnerů, na sebe nenechají dlouho čekat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat