Komentáře k článku

Anna 20.07.2010

Tak se mnou se manžel rozešel z důvodu který uvedl, že jsem se duševně nevyvíjela.Vlastně už několik let před rozchodem si všimli mý známý,kamarádka i rodiče, že si mne neváží troufám si říci, že mnou opovrhuje.Ale v sexu to bylo vždy na jedničku. To se nezdráhá i když už má novou známost za mnou přijít kvůli sexu.Ale jak on tvrdí život není jen o sexu. Prakticky jsem si náramě rozuměli jen v posteli.To že mám jiné zájmy než on je vcelku snad pochopitelné který chlap by chodil na aerobic,tanec apod. to nevyžaduji po nikom. Dovolené se mnou nikdy netrávil jezdil na čundr s kamarádem neříkám, že mi to nebylo líto. Jezdím na dov.pokud to finančně jde sama s naším 6letým synem.:-) I přesto všechno ten rozchod a následně jeho zase nová známost mi prostě vadí nenávidím ho za to.Rozchod mi oznámi 10dnů před Vánoci po 8letém manželství po velmi, velmi těžkém úrazu našeho synka. Šťastnou mne nikdy neudělal ani se o to nesnažil a tohle mám za svojí trpělivost na novou známost nemám sílu.

Ila Anna 28.09.2010

Jo nekteri chlapi jsou sobci a vidi nad vsim jen sami sebe.Jj clovek se ani nekdy kloudne od partnera nedovi proc prave probihajici vztah nefunguje a kdyz mu clovek polozi otazku zda je to v otazce sexu a vubec kolem partnerskeho souziti rekne ze v tom to neni ale rekne ze chyba neni jen na jeho strane.A kdyz se ho zeptate co mu na vas vadi nic vam na to nerekne a neni z nej mozny dostat nic rozumnyho.Tak co si ma clovek skutecne vybrat?Jeden takovy pripad znam.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat