Letní románek může mít následky na celý život

01.07.2010 | Sex a vztahy

Slunce, voda, odpočinek a... sex. Doba dovolených prostě nahrává letním románkům. Pokud budete dodržovat určitá pravidla, vyváznete bez následků.

Na dovolenou jezdíte, abyste si užily. Je jedno, jestli si chcete jen odpočinout, vypadnout od všech starostí všedních dní nebo se jen věnovat samy sobě. Máte chuť se odvázat, zažít něco nového, nečekaného a spontánního.

Takováto nálada vás však může zavést na scestí. Pokušení přichází náhle a nečekaně. Letní lásky a poblouznění však mohou mít netušené následky.
Pokud k ní budete přistupovat tak, že je to jen časově omezené a nezávazné zpestření, můžete vyváznout bez šrámů na duši. A po celý rok vám pak vydrží vzpomínky na letní romanci.

Být někým jiným

Doma jste unavená každodenním shonem v práci, péčí o děti a rodinu a najednou se ocitnete kamarádkou na dovolené. Tady si můžete dovolit být někým jiným. Žádné úkoly, nezaplacené účty a hladové krky. Tady snadno podlehnete omámení. Jak snadno se tady vyslovují a poslouchají věty: „Jsi má životní láska“ či „Konečně jsem našel ženu svého života.“

Očekávání

Ano, existují případy, že se dva lidé potkali na dovolené, zamilovali se do sebe a zůstali spolu. Ale rozhodně na to nespoléhejte. Pravděpodobnost, že se to stane i vám, je minimální. Raději nic neočekávejte, jinak si z letní romance přinesete pořádné zklamání.

Pokud nejste sama a máte partnera, který na vás čeká, dobře si rozmyslete, jestli pak tíhu tajemství unesete. Taková morální kocovina je dost velké břemeno.

Žádné kontakty

Letní poblouznění by mělo skončit odjezdem domů. Zvláště, pokud jste zadaná, mohla by vám esemeska či e-mail zničit dlouholetý partnerský vztah.
Nikdy nevíte, kdo je ve skutečnosti ten, co vás tak okouzlil. Zda se z něj nevyklube stíhající šílenec, který bude za 14 dní stát před vašimi dveřmi s kyticí, v horším případě kufrem, v ruce. Takže mu rozhodně nedávejte ani adresu a, pokud možno, ani telefonní číslo a e-mail.

Bezpečné dobrodružství

Vítr ve vlasech, opojná vůně moře a zapadající slunce. Kdo by odolal pokušení milovat se na pláži. Ale i při takovémto uvolnění těla i duše myslete na bezpečný sex. Pozitivní těhotenský test pak nemusí být to nejhorší, co vás potká. Obligátní „sejdeme se na kožním“ není zrovna nejlepší zakončení léta. A jen stěží byste pak vysvětlovala partnerovi, proč se vy i on musíte léčit z pohlavní choroby, pokud budete mít „štěstí“ a přivezete si tu léčitelnou. Po prázdninách totiž výrazně přibývá lidí s pozitivním testem na HIV. Takže i když žádné letní dobrodružství neplánujete, raději si dejte do kabelky pár kondomů.

Návrat domů

Na letišti vás čeká natěšený partner a vám není moc příjemné, že se vám vrhá kolem krku? To se může stát, protože jste stále ještě v mrazivém opojení sexu na pláži. Takže pozor. Nejpozději v letadle při cestě domů si ujasněte, že léto bylo skvělé, ale teď se vracíte normálnímu životu. K milujícímu a milovanému muži. Pokud nedokážete takto „přepnout“, nepodaří se vám románek utajit. A to určitě nechcete, proč si ničit fungující vztah, pro něco tak pomíjivého, jako letní románek?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat