Erotogenní mužské zóny: Nezapomínejte na hrudník!

Prsa – sexuální symbol. I muži je mají! A věřte, že jejich citlivost si nezadá se ženskými vnadami. Umíte s nimi zacházet? Věnujete se jim tak, jak si zaslouží?!

Ženská ňadra a bradavky odjakživa přitahují pozornost, jsou symbolem mateřství a erotiky. Některé dámě stačí, že se na ně pouze dýchne, a už pomalu omdlévá, druhá pociťuje smíšené pocity, byť se jemně rty partnera dotknou ztvrdlého hrotu bradavek. Variabilní citlivost prsou je obdivuhodná. Jenže pozor! Platí to u všech hrudníků!

Prsa bez rozdílu pohlaví

Neznamená, že když jsou pánové zcela vedle z dámských proporcí a věnují se mu s náležitou péčí, sami netouží zažívat to samé! Mužské bradavky reagují stejně jako ženské! Jen se musí vypozorovat, jestli ten či onen milenec patří do skupiny, která vrčí blahem, když se jich jen dotknete, nebo ho veškeré vaše počínání nechává chladným.

Pokud se hrdě hlásí k první komunitě (to je ta, která stimulaci hrudníku většinou sama vyžaduje), je vhodné se mu o jeho čudlíky/lentilky pod kobercem/tlačítka ovladače starat několika způsoby a vzít na vědomí pár informací, které se budou hodit i pánům, které čirou náhodou zabrousí na tyto stránky. Rady jsou totiž užitečné bez rozdílu pohlaví! (Na velikosti v tomto případě opravdu nezáleží. Ať malá, nebo velká prsa, všechna mohou být lačná po polibcích a famózně citlivá. Některé hmaty jsou však závislé na tvaru bradavky partnera, takže co miloval Bohouš, nemusí být proveditelné na Pepkovi.)

Stiskni tlačítko!

Každopádně skoro na všechny je aplikovatelný stisk bradavky mezi dva libovolné prsty – např. ukazováček a prostředníček, nebo jak je komu libo. Nejprve ho mazlivě hýčkejte hlazením po těle, vlasy ho krásně pošimrejte na prsou. Pak dlaň položte na hrudník svého milého tak, aby hrot bradavky trčel v místě, kde se ony dva prsty rozdvojují. Jemně sevřete a dlaní pohybujte do směrů, kam anatomické dispozice dovolují (v tomto případě i krátké cesty stačí).

Rozevření houští

I muži mají dvorce! To je ale novina, co? Ne, ne, žerty stranou. Okolo tohoto tmavého koláčku rozprostřete prsty a oddalte je od sebe, čímž se bradavka napne. Její stimulace prsty nebo jazykem je pak snazší… A účinnější.

Dvojitá péče

Je dost možné, že by milenec v rámci pozornosti o svá prsa uvítal, kdyby byla opečovávaná obě. Navlhčená ústa na jedné straně, prsty ruky na té druhé… To se nedá zapomenout ani splést. Jestli je ale tato cesta správná, se dá zjistit pouze dvojím způsobem: zeptat se, anebo vypozorovat z reakcí jeho těla.

Hra s ohněm

Pro zpestření není od věci zavést teplotní šoky. Kostka ledu v ústech, nebo naopak horký nápoj, připraví pro bradavky takový orální pozdrav, že budou doslova v šoku!

Na partnerově hrudníku lze také uspořádat malý raut. Představte si šťavnaté a sladké ovoce polité čokoládou nebo ozdobené lahodnou šlehačkou či polité jemným koňakem… Mňam! Taková bradavka chutná obzvlášť skvěle!

Pomůcka pánům

Trochu výstřední – ale účinná – praktika je lehké BDSM čili vyvinutí tlaku na mužské čudlíky za pomoci klipsů určených přímo pro pány, které je díky mini závažím a nastavitelnému sevření stimulují. (Cena okolo 400 korun.) Při trošce hledání po erotických obchodech lze objevit i verzi vibrační.

Malá lest vyřeší stud!

Pokud máte problém zeptat se ho na povolení k zakoupení, nebo vám připadá trapné vůbec něco takového praktikovat, protože předem očekáváte ztrapnění, zahrajte si hru s kloboukem. Do něj vhoďte lístečky s různými praktikami, přáními, sexuálními iluzemi (včetně laskání bradavek) a nechte ho směle vytáhnout téma, ke kterému se v rámci „večera pravdy“ bude muset vyjádřit….







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat