Chcete mít doma klid? Tohle partnerovi NIKDY neříkejte!

28.05.2010 | Sex a vztahy

Muži a ženy jsou prostě jiný druh. V mnoha věcech se nechápou, mluví jiným jazykem. Pro muže jsou prostě záhadné bytosti, stejně nepochopitelné jsou oni pro ně. Už jste se někdy zamyslela nad tím, jestli je lepší říct vždy a za všech okolností pravdu, nebo si raději zachovat nějaká tajemství?

Tady je 6 nejčastějších tajemství, o které se ženy se svými partnery prostě raději nedělí. Některé možná důvěrně znáte, jiné vás třeba překvapí. Ale je to prostě tak. Některé věci je dobré držet pod pokličkou a neodhalit se a nechat muže, aby vás objevoval kousek po kousku.

I ženy myslí na sex

A ruku na srdce, možná častěji, než někteří muži. Rozdíl je jen v tom, s kým se ve svých představách oddáváte vášni. Muži většinou ve svých sexuálních fantaziích sní o dlouhonohé, prsaté blondýnce, ženy často o svém partnerovi. Sníte, jak vás vezme na romantickou dovolenou k moři a divoce a vášnivě se s vámi pomiluje na pláži. Ale pokud vám vyhovuje spíše se milovat s Brucem Willisem, klidně si ho do svých fantazií dosaďte.

Kolik mužů prošlo vaší ložnicí

Kolik je málo, kolik moc? Jak pro koho, ale dobrá rada je: Nikdy se nepřiznávejte. Na tuto otázku se neodpovídá. I když jsou někteří muži zvědaví a vědět to chtějí. Upřímnost se vám v tomto ohledu nevyplatí, ať je číslo jakékoli. Prostě počet bývalých partnerů je prostě tabu. To ovšem platí i obráceně.

Ne všichni bývalí partneři byli v posteli neschopní

Tuto krutou pravdu si, víc než ty jiné, nechte pro sebe. Proč říkat partnerovi, že už jste zažila lepší sex. To vašemu vztahu rozhodně nepřidá a jeho ego dostane nezhojitelnou ránu. Tohle tajemství nikomu neublíží, naopak.
TIP Bety: Máte problémy ve vztahu? Obraťte se na naši poradkyni Evu Ráčkovou! K dispozici je vám i astroložka Linda

Strach ze závazků

Většinou jsou to muži, kteří se nechtějí vázat. Ale i ty, které v dětství snily o tom, že si pro ně přijede princ na bílém koni a ony se pak v dlouhých bílých šatech a závoji za něj provdají a budou šťastní až do smrti, prostě změní názor. Někdo má prostě jen strach, že se stejně rozvede, někdo prostě „ten papír“ ke šťastnému vztahu nepotřebuje. A o pochybách, jestli je on ten správný partner na celý život, raději pomlčte.

Nákupy a zase ty nákupy

Máte špatnou náladu, nebo naopak dobrou, pohádala jste se v práci, naštval vás šéf, nebo si jen chcete udělat radost? To je jedno, všechny důvody jsou dobré k tomu, abyste si něco nového koupila. Novou kabelku, botičky nebo svetřík. A problém nastává, když přijdete domů a partner se zeptá: „To je nové? A kolik to stálo?“ Možností je několik. Buď vůbec nepřiznáte, že jste si něco koupila a budete se ho snažit přesvědčit, že už tu kabelku nosíte dlouho, nebo malinko uberete z ceny. Ideální je tak 50 %. Prostě to bylo tak levné, že tomu nešlo odolat.

Nechcete být jako matka

Jo, to není hezká představa, že budete říkat přesně ty věty, které jste jako malá nenáviděla. I když svou matku obdivujete a milujete, rozhodně si nepřejete být jako ona. A i když jste se zapřísahala, že to nikdy nedopustíte, dříve nebo později přijde ten strašný den, kdy uslyšíte ze svých úst vycházet tu děsivou větu… tu, na kterou jste byla přímo alergická. Nechte si však tuto obavu pro sebe, nikdy nevíte, kdy to partner použije proti vám.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

406 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
88 Příspěvků
Poslední příspěvek 10.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat