Polohy pro sex s lenochem

Ideální příležitost k milování? Když je partner skoro k smrti unaven! Proč? Můžete si s lenochem nakládat, jak uznáte za vhodné, a maximálně tak zneužít jeho chvilkovou slabost! Použijte polohy pro pecivály!

Co libido, to unikát! To vaše by se chtělo mazlit k večeru, partnerovo zase v ten nejnevhodnější okamžik: když dávají seriál na komerční televizi. Takže pravděpodobnost, že svoji touhu projevíte hned poté, co rozmrzelý muž bez energie přijde domů z práce, je veliká. Ale pozor! Vy toho můžete sakra využít! Proč? Lenost svého partnera vám dovolí mít milování ve své režii, absolutně volné ruce při řízení rytmu, hloubky penetrace, úhlu a nakonec i výběru poloh! Až s tím vším (respektive s ním) skončíte, pouze zhodnotí situaci zavrněním obdivného: „WAU“!

Výchozí formace: Probuzení k životu

Takže jakmile se trochu rozkouká, uvolní a zapomene na šéfa, nechte ho lehnout si na záda a zahajte útok základní polohou pro všechny lenochy s boulí v kalhotách, a to položením celé plochy svého obnaženého těla na to jeho, nohy mírně od sebe, pokrčené ruce odlehčují vlastní váhu. Líbáním tváří v tvář lze krásně „spáče“ probudit k životu. Rytmicky se pohupujte dopředu a dozadu a třete bříško nebo poštěváček o jeho mužství jako mazlivá a mlsná kočka. Když budete chtít, napněte ruce, prohněte záda a dovolte mu pohled na vaše roztoužená ňadra.

Chlípná náruč

Poté mu vezměte hlavu do dlaní, hříšně pohleďte do jeho hlubokých očí, pokrčte nohy v kolenou a obkročmo nasedněte na ztopořený úd. (Vrchní polovina těla stále nikam necestuje, ale je přitisknutá ke hrudníku milence!) Užijte si ten pocit nadřazenosti, síly a energie! A posilte ho vzrušujícím zasténáním!

Královnino kouzlo

Vybídněte partnera, aby i on pokrčil nohy a vytvořil tak zábranu, oporu pro vaše následné napřímení. V mžiku zaujměte polohu nahoře, která vašeho partnera absolutně zbaví iniciativy a dopřeje mu luxusní pohled na všechny vaše intimní poklady. Přirážejte, měňte úhel a rytmus pronikání podle libosti, ukažte mu pořádný záklon. Otáčejte pánví jako arabská princezna při tanci. I když je to trochu obtížnější na koordinaci, rytmické pohyby boků z vás udělají milostnou kouzelnici první kategorie! Jednou z možností je pochopitelně i přitisknutí svých prsou k ústům partnera, který to beztak dlouho nevydrží, posadí se a udělá to sám.

Jízda čelem vzad!

Jezdecké polohy nabízí mnoho variací, a proto si obkročmo klekněte na mužův penis, ale zády k němu! Obratnější milenky to provádějí pouhým přetočením se na pyji z polohy „obličeje k sobě“. Vyzkoušejte to i vy, obohaťte se o nový zážitek!

Kolébka slasti

I když jsou odvrácené jezdecké polohy ochuzené o přímý oční kontakt čili čtení reakcí z tváře toho druhého, nemusí to být na škodu – ba naopak. Toužíte-li po hlubokém proniknutí a dráždění svého bodu G na přední stěně pochvy, požádejte milence, aby v pozici ležmo přitáhl svá kolena k hrudníku a vytvořil tak pomyslnou kolébku, do které si pohodlně usednete. A co víc: partnerovy nohy báječně poslouží jako opěrky! (Jestli se mu vámi vybraná pozice líbí, brzy poznáte, i když na něj neuvidíte. Zvukové projevy ho prozradí…)

Milostná skluzavka

Máte doma taburetku? Tak ji zneužijte! Partner si sedne na její okraj, dá ruce za záda a opře se o ně. Nohy dotýkající se země překříží v kotnících, které vy uchopíte do svých rukou, neboť obkročmo a zády k partnerově obličeji vyzkoušíte takovou skluzavku, o které se vám bude zdát ještě za měsíc! Jedná se o dvě mouchy jednou ranou: On se nenadře, vy si užijete dosyta!

Sladká tečka na závěr: Turecký med

Pro muže není nic hezčího než vidět svoji partnerku naprosto oddanou vášni. I ten váš lenoch to chce zažít, takže má to mít! Posaďte ho do tureckého sedu a požádejte, aby zakulatil svá záda a kolena objal rukama. Vy se k němu posaďte čelem, opřete se o ruce za svými zády a do vzniklého prostoru mezi jeho lokty a tělo provlékněte nohy. Jestli si je natáhnete, nebo necháte pokrčené, záleží na vás. A pak? Užijte si to oba! Mužům připadá velmi erotické, když se dívají sami na sebe, jak vnikají do partnerky, která navíc přivírá oči blahem.

Jako svůdná, iniciativní žena máte skoro u všech těchto vyjmenovaných poloh další kartu v rukávě. Sama můžete diktovat střídání hlubokých a mělkých vniknutí a využívat škádlení partnerova penisu poklepáváním konečky prstů na jeho kořen, byť se zrovna nachází uvnitř vašich něžných hlubin! Slastný prožitek z „přepadení“ lenivého milence lze dál umocnit dotýkáním se sama sebe… Probudíte tím to pravé erotično, za které budete obdivována a milována!

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat