Neřešte v posteli své špeky, buďte chtivou nymfou

29.05.2010 | Sex a vztahy

Milujete se s partnerem a celou dobu myslíte na to, že máte povislá prsa, pneumatiku místo kdysi krásně plochého bříška a váš zadek a stehna už taky nejsou to, co bývaly?

Zapomeňte na to a oddejte se víru vášně! Z ankety, provedené u našich západních sousedů, totiž vyšlo jednoznačně najevo, že muži vůbec nehodnotí, jak jejich partnerka při souloži vypadá, ale jak ji prožívá. Nechtějí stylizované figuriny, Barbíny, ale žádostivé milenky, které dávají najevo, po čem v posteli touží.

Naučte se poslouchat své tělo

Ani argumenty typu : trochu jsem přibrala, zestárla, ať na mě radši moc nevidí... Nebo strach, že rozmazané šminky uhasí jeho sexuální touhu, neobstojí. Že je vám to najednou zatěžko? Nenechte se mýlit, i na tom lze zapracovat! Třeba tak, že sama prozkoumáte svoje tělo, budete se hladit a jemně vnímat, kde je vám dotyk dlaní nejpříjemnější. A abyste dojem ještě umocnila, můžete si přitom něco vzrušujícího představovat. Pak už nezbývá nic jiného, než v sobě tyto erotické vjemy zafixovat, ukotvit a ve vhodném okamžiku si je přivolat.

Hýčkejte se

Je totiž zapotřebí docílit toho, abyste se sama sobě líbila, pěstovala v sobě živočišnost a chuť na sex. Samozřejmě to nemusí být každý den. Cokoli by se mělo dělat tak pravidelně, a ještě k tomu často, by velmi brzy dostalo punc nudného stereotypu a veškeré kouzlo by zmizelo. Každý den ale můžete udělat něco pro vyztužení své svůdné ženskosti: zapózovat nebo zatančit si před zrcadlem, ať už v sexy prádle nebo nahá!

Umožněte partnerovi, ať se do vás znovu zamiluje

Nahlas vyslovit to, co byste ráda slyšela od svého partnera ve chvílích, kdy nad sebou ztrácí kontrolu a zcela propadá vašemu „rajcu“! Že je to něco neslušného, dokonce chlípného? Nevadí, tím líp! Zrušte kontrolu a prožívejte sex v celé jeho divokosti a nestoudnosti! Pokaždé jinak, podle okamžité nálady. Vzdychejte, šeptejte, sténejte, křičte u toho. Protože, ať se to někomu líbí nebo ne, obecně platí: dobrý sex nikdy není němý!

Takže, milé dámy: odhoďte porcelánovou panenku a staňte se chtivou nymfou. Odměnou vám bude nejen spokojený, (znovu) zamilovaný partner, ale i vaše tělesné a duševní blaho!
 

Autorskou je spisovatelka Mgr. Libuše Konopová. Vystudovala FF v Olomouci, řadu let učila a věnovala se překladům. Dnes se věnuje hlavně poradenství v oblasti rozvoje osobnosti, zvyšování sebevědomí, škole flirtu a ve spolupráci se západními režisérkami propagaci noblesní erotiky pro ženy a páry.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat