Komentáře k článku

C.F. 22.06.2010

No nevim, autorko Nikolko, kde a jak jste to všude testovala, ale zrovna tohle je něco, co u mně má naprosto opačné reakce a cílený dotyk mých vámi rozverně popisovaných "dvorců" působí na rozdmýchávanou vášeň jako hasící přístroj na sirku...:)

Míša 23.10.2010

Nikdy jsem se s timhle nesetkala, ale posledni partner to po me doslova vyzaduje a kdyz vidim co to s nim dela, jen ziram *4* Opravdu to ma kazdy chlap jinak...

mlok 08.03.2016

je to úplná hlúposť, u mňa sú mŕtve :D

JT 08.09.2019

Můj partner má bradavky snad citlivější, než já sama a často si je stimuluje při masturbaci sám.

jirka 15.09.2019

jsem muž ale bradavky mam moc citlive mam rad když si s nima žena hraje ,když chce abych už strikal zacne mi je cucat a okamzite strikam

Xaver 14.10.2020

Miluju dráždění bradavek a nedokážu si bez toho snad ani sex představit. Sám si je při masturbaci vždy dráždím a používám často na ně i pumpičky, protože jsou pak ještě citlivější.

Vítězslav 24.01.2021

silim po tom,. musím to mít

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat