Potvory mají ty nejlepší chlapy! Proč?

03.06.2010 | Sex a vztahy

Znáte to všechny. Jsou krásné, starají se jen o sebe, ale chlapi se můžou rozkrájet by si jich všimly. Prostě potvory. Jak je možné, že mají ty nejlepší chlapy, kde dělají ty hodné holky chybu?

Říkáte si: Jak je to možné? Já kolem něj skáču, udělám vše, co chce, on a rodina jsou pro mě vším. A v tom je právě ten problém.

Co dělá potvoru potvorou

Poznáte je na první pohled. Na ulici vykračují s hrdě vztyčenou hlavou, jsou sexy, přitažlivé, otáčejí se za nimi muži, ale všimnou si jich i ženy. Pozor, nemusí být vždy nejkrásnější, ale… milují samy sebe. Nenechte se mýlit jejich vzhledem. Potvory bývají velmi chytré nebo aspoň vychytralé.

Umějí s lidmi, především s muži, velmi dobře manipulovat. Dalším jejich znakem je, že nemají kamarádky. Nepotřebují je, muži se mohou přetrhnout, aby jim pomohli. Pokud se potřebují přestěhovat, stačí zalovit v seznamu čísel v mobilním telefonu, a pokud na kterékoliv zavolají, mají nejen odvoz, ale i pomocníka na zabalení a přenesení věcí.

Rozhodně ale v jejich telefonním seznamu nehledejte muže, kteří nemají co nabídnout. A pokud něco potřebují, neváhají použít nejen své herecké schopnosti, ale i intriky. Takže pozor na ně.

Pokud se taková potvora začne točit okolo vašeho partnera či manžela, máte velký problém. Čeká vás boj. Nelze říct, že předem prohraný, ale rozhodně těžký.

Proč jsou pro muže tak přitažlivé?

Dokážou prostě okouzlit. Žena, která se stará o rodinu, děti a o uspokojování potřeb manžela, se pro něj stane časem stejně přitažlivá jako gauč či lednice. A stejně tak si jí i váží. A taková potvora mu umí dát pocit jedinečnosti a důležitosti.

TIP Bety: Pokud se vám nějaká potvora zapletla do života a nevíte, co dělat, využijte naši poradnu.

Uměním potvor je, že ony loví muže, ale oni si myslí, že je to naopak, že dobyli oni je. A dává jim to pocit důležitosti, že mají tu neuvěřitelnou a sexy bytost jen a jen pro sebe. A tento pocit potvory prostě umějí poskytnout. To manželka prostě nedokáže. Navíc s ní nejsou žádné starosti, jen zábava. Žádné nákupy, účty, dětské nemoci a poznámky dětí ze školy. A muži jsou vůči této manipulaci bezbranní. Prostě ji nevidí. Nebo spíše vidět nechtějí. Dělá jim dobře, jak jim potvora masíruje jejich ego.

Erotické jiskření

Je ještě jedna věc, proč jsou pro muže tak neodolatelné. Jsou skvělé v posteli. Sex s nimi je dobrodružný, nespoutaný udělají cokoli, kdekoli. Vědí, že tohle je způsob jak si chlapa připoutat. A co na tom, že ve skutečnosti tak skvělý není? Nevadí, zahrajou mu divadlo a nešetří vzdechy a výkřiky slávy a obdivu.

A co s tím?

Předně mějte na paměti, že vztah muže a potvory není dlouhodobý. Sex je sice skvělý, ale dříve či později se jeden z nich začne nudit. A potvora jde o dům dál.

Co dělat, když se vám připlete do života

Pokud se manžel nebo přítel dostal do jejich spárů, máte jen dvě možnosti. Zabalit mu věci a nechat ho, ať jde a v klidu dopadne na ústa. Vysvětlování nemá smysl, stejně neuvěří. Pokud však chcete partnera zpět, jedinou šancí je použít jejich zbraně. Neřešte, co se děje mezi nimi, soustřeďte se na sebe. Stejně to neovlivníte. Začněte kadeřníkem, cvičte, choďte ven…. Prostě dělejte to, na co jste léta neměla čas.

A buď ten váš trouba pochopí, kdo je ta skvělá a jedinečná žena, která byla vedle něj, a vrátí se, nebo jeho smůla. A nebojte, on si určitě všimne té proměny, která se s vámi děje. A přece nenechá takovou skvělou sexy ženu někomu jinému.

TIP Bety: Pokud chcete vědět o potvorách a jejich tricích více, kupte si knihu autorky Sherry Argovové Proč muži milují potvory - a hodným holkám zůstanou oči pro pláč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat