Hříšná masáž, na kterou ON nikdy nezapomene!

Ve světě erotiky a sexu mají své nezastupitelné místo jemné i divoké masáže. Ta, kterou se dnes naučíme, patří mezi ty druhé. Týká se totiž jeho klína! Pokud chcete, aby na vás nikdy nezapomněl, pojďte se ji s námi naučit!

Správný prstoklad je základem pro zvládnutí vyšší úrovně masturbace. Jak ho opravdu dostat do ruky si můžete připomenout ve článku 8 tipů pro milostný prstoklad.

Zbavit svého milence rozumu se sice někdy zdaří vytáhnutím účtu za nové lodičky, ale my máme lepší způsob – genitální masáž, která v překladu znamená udržování partnerova vzrušení na nějaké hladince, čili prodlužování výdrže. K tomu je samozřejmě zapotřebí vědět, jak onen „model“ muže reaguje na vaše doteky, kdy má pravděpodobně na krajíčku a chce si záplavou spermatu dokázat, že gejzíry nejsou jen doménou Islandu. Vycházíme-li ale z toho, že máte vypozorováno, co znamená škubnutí v penisu, ztuhnutí svalů nebo ztmavnutí žaludu, přejdeme k věci.

Lubrikantu není nikdy dost!

Posaďte si svlečeného partnera na postel a podnikněte kroky k jeho uvolnění. Hlaďte ho, věnujte mu krátkou masáž ramen… (Když chystáte večeři, taky hned nevyndáváte koření.) Do přípravné fáze ještě zahrňte nabrání lubrikačního gelu do dlaní a začněte jím promazávat partnerovou chloubu. Hezky si tu mazlavinu nechte protékat mezi prsty, ohřejte ji v rukou a trochu si s ní pohrajte i v místech vnitřní části stehen směrem k jeho břichu. (Pro ty, které mají strach o čistotu nového froté povlečení, existuje výborná pomůcka: PVC prostěradlo 200 x 230 cm, zamezující protékání veškerých tekutin, které jen z milování mohou vzejít. Cena přes e-shop – 499 korun.)

Jak na sexy hmaty?

• Čapněte pyj (středně silně) u jeho kořene jednou rukou, a než s ní dojedete až nahoru ke špičce, vyměňte ji za tu druhou. Obě se tak hezky plynule střídají a vše jde jako po másle. (Když ne, zakápněte lubrikantem.) Poté to zkuste obráceně a vydejte se seshora dolů.

• Dlaněmi napodobte gesto, kterým vyjadřujete prosbu, a penis si mezi nimi poválejte. Zastavte a nechte pracovat palce. Někdy to vypadá jako „mletí mlýnku“ – blbůstku, naučenou ve školce.

• Po chvíli si zahrajte na odšroubování uzávěrů. Jednu ruku umístěte ke kořenu pyje a druhou zaměstnejte jeho otáčením o kousíček výš. Jemně přejděte do chvatu ždímání, kdy obě kroutí jiným směrem.

• Kdykoliv je možné, že partnerovi začne žíla podél penisu nabíhat, což zvěstuje příchozí orgasmus. Uberte, a nenechte mu nic zadarmo!

• Až se trochu vzpamatuje, můžete zvýšit citlivost jeho pohlavního orgánu stažením předkožky, jejím přidržením u kořene a kroužením dlaní po žaludu. Podobně se postupuje i u tzv. vývrtky. Jedna ruka stoupá vzhůru, ale vrtí se jako lehká holka okolo tyče.

• Ač je hlavní pozornost soustředěna na penis, jde každý masážní krok zpestřit ještě současným hlazením stehen, břicha nebo hrudníku. Hlavně však nezapomínejte na varlata! - - - Konečky prstů kružte po jejich obvodu a pomazlete se s nimi, jakoby to byla partnerova ústa. Penis chyťte v horní části a táhněte ho směrem k milencově bradě, druhou rukou obejměte varlata a proveďte protitah k zemi. Zní to sice hrozně, ale efekt zaručen.

Buďte šťastná!

A teď, když jste prošla všemi fázemi od přípravy, uvolnění a vzrušení, vám nezbývá snad nic jiného než sladká tečka na závěr: dovolit mu ejakulovat – konečně. (A s úsměvem na vaší tváři.) Nezapomeňte, že on rozdíl pozná! Tak projevte takovou zaujatost pro věc, až svým bílým závojem pokryje maximum plochy vašeho obnaženého těla….

Už víte, co za takový výkon budete žádat na oplátku?






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat