Orgie podle tantry po 7 nocí: Sexuální radost bez hranic!

Chcete zažít orgasmus, který zboří i stavební základy? Toužíte po osvěžení nebo prohloubení vztahu? Inspirujte se tantrou a jejím skvělým rituálem pro posílení partnerských vazeb, vášně i vyvrcholení! 7 krásných nocí rovná se sedmi čarovným postupům!

1. díl

Tantra je tajemná a promyšlená do posledního detailu. Upozorňuje na to, že intimita není pouze o aktu samotném, ale i rozvíjení schopností, vnímání vlastní sexuality, prohlubování otevřenosti, komunikace s partnerem a odstraňování zábran. Proto málokdo může tvrdit, že své tělo zná natolik, aby vědomě přecházel do vyšší úrovně extáze a dokázal v páru prožívat neskutečné zážitky a rozkoše lásky – kromě tantriků.

Proto si z nich vezměme příklad! I když by nám trvalo mnohem déle pochopit a nacvičit všechny jejich mantry a rituály, stejně nelze odolat a nevydat se na cestu po staroindických cestičkách lásky. Pojďte je s námi prozkoumat i vy! Rituálem o sedmi nocích získáte lepší sexuální život, uspokojení i radost. Zažijete vzrušení, nové pocity i neskutečné orgasmy! Prostě objevíte něco, o čemž sami nemáte ani tušení, že ve vás dřímá – tedy zatím.

Návod k vyburcování extáze

Rituál by měl bez přerušení trvat sedm nocí – den po dni (v případě nouze obden) a v přesně stanoveném chronologickém řádu. Jeho hlavním záměrem je kontrola nad vlastním tělem čili nepodlehnutí vlnám vášně v momentě, kdy si tělo zažádá. Pakliže by to jeden z páru porušil, musí se celý rituál přerušit a vrátit znovu na začátek (první den). Partneři by si měli celý postup předem projít, prodiskutovat a navzájem se ujistit, že ho dělají pouze pro sebe, pro rozkoš a objevení tajemství lásky. Je důležité, aby celou záležitost brali vážně a úkony neprováděli jen tak ledabyle. Bez nejdůležitějšího vkladu, srdce, ani nemá smysl začínat!

Během sedmi nocí tantry je vhodné jíst lehká jídla, pít víno a rozsvítit několik svíček nebo lampiček, z nichž některé by měly být umístěny u hlavy a nohou. A teď už přímo k věci. Zde je manuál na pořádně divoký týden, který provětrá váš vztah od základního kamene!

Slova, která svým opakováním pomáhají v soustředění a která nelze vynechat, jsou:

mantra vnímání: OMMM, ADHI, OMMM (vyslovuj OMMM, ÁDI, OMMM)
mantra kontroly: PAHHH, DAHHH a O-MAHH (vyslovuj PÁ, DÁ, O-MÁ)

Postup v případě nouze:

Kontrolní rituál: na posteli v poloze ležmo na zádech, kolena od sebe, paty k sobě.

První noc

Vše začíná postojem tváří v tvář a lehkými polibky, přičemž dáma je více aktivní. Svého partnera začne pomalu svlékat. Každý centimetr odhalené kůže je pro ni jako stvořený pro zkoumání. Prohlíží si kousek po kousku, ale v žádném případě se těla partnera nedotýká. Souběžně si tiše opakuje mantru vnímání.

Poté, co je muž zcela nahý, role se obrátí, avšak s tím rozdílem, že jemu jsou povoleny dotyky. Při každém z nich si taktéž opakuje mantru. Koncentruje se na oblast, která je vystavena jeho pozornosti, a vytváří si fotografický obraz ženy do své paměti. Zavře oči a vše si vybaví. Žena mu jeho dotyky začne oplácet. Přejíždí po rtech, prsou, břichu i penisu. Hezky pomalu, aby si oba mohli prohloubit vnímání každého bodu, které si zasluhuje vyslovení mantry. Po mírném sevření pyje i ona zavře oči a vytváří si v duchu jasný obraz svého partnera. Mezitím si muž půjčí její ruce na exkurzi po svých rtech, bradavkách, břichu až k oblasti penisu, jenž se opět dočká sevření.

Pár se obejme, usadí ke stolu a navzájem zadívá do očí. Vysloví mantru a rozejde se každý do jiného pokoje. Žena si lehne na postel, dá paty k sobě, vnímá reakce svého těla. Muž udělá přesně totéž. Nakonec oba vysloví kontrolní mantru, která je signálem pro ukončení první tantrické noci.

Při opětovném setkání páru je sice složité odolat svodům sexuálního napětí, smyslného dráždění, které visí ve vzduchu, a vzrušení, sršící z partnerova těla, ale silná kontrola je základem úspěchu. Aspoň malou záchranou je dokola vyslovovaná kontrolní mantra. Je možné říkat ji kdykoliv, když tantrikové cítí příval vzrušení.

Druhá noc

Jejím cílem je poznání těla partnera jako svého vlastního, a to se všemi detaily. Muž svléká ženu jako ona jeho při první noci. Předříkává si mantru vnímání. Stejným způsobem si počíná i ona. Oba nazí se postaví proti sobě, zavřou oči, obejmou se a dlouze líbají. Žádné dotyky! Následuje horká koupel a omývání bez náznaku dráždění klínů. V následující hodině se každý z páru musí uklidnit – o samotě, aby bylo možné navázat konverzaci. K tomu pomůže kontrolní mantra. A potom? Sednou si nazí na postel, čelem k sobě, a propletou nohy. Každý položí ruce na kolena partnera, vysloví mantru vnímání a zavře oči. A teď přijde to hlavní: V představě si vybavuje pohlaví protějšku, jak je přístupné jeho touze. Na závěr druhé tantrické noci následuje vášnivé milování, které je postaveno na vysokém vzrušení ještě z předcházejícího dne. Vyvrcholení povoleno!

Třetí noc

Po jídle a skleničce vína se nejdříve sám začne svlékat muž, a až po něm jeho partnerka. Cílem je něžně sledovat protějšek u odhalování, a zbavit ho tak pocitu studu z nahoty. Partneři se mohou políbit a obejmout – nic víc. Protože staroindická tantrická literatura klade důraz na koupel a hlavně omývání prsou a klínů, pár se opět odebere do koupelny. Po osušení poslední kapky vody na svých tělech následuje rozjímání v ložnici osvětlené svíčkami. Pár se posadí naproti sobě, ruce položené na kolenou partnera. Zahrají si malou hru. Žena schová jeho penis ve svých dlaních a pevně ho stiskne. Jak s dotyky postupuje od kořene po špičku, vyvolá tím erekci.

Partnerka je nyní připravená na výměnu rolí. Muž jí prsty rozevře klín, jeden jemně vsune dovnitř, aby mohl vnímat stahy vaginálních svalů. Následuje občerstvení a povídání o pocitech, a to celou jednu hodinu. Po jejím uplynutí dojde k milování. Podle slov tantrického mistra se právě takto dosahuje stavu nad tělesným spojením, které se nazývá tantra vysvobození. Kdekdo má takto možnost vyzkoušet, jaké to je být volný jako pták…

Součástí rituálu je i citlivá ukázka autoerotiky, která milenci ukáže, jak a kde by měl nahé tělo hladit. O páté noci se zase zažívá třeskot při výbuchu vášně. Takové orgasmy nepřicházejí každý den! Chcete-li je ale naučit, čtěte již ve středu náš seriál o tantrickém milování! Noc číslo 7 si budete závidět!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat