Tantra lásky: Další 4 noci rozkoše

Párový rituál nabírá na obrátkách. Třetí noc došlo k prozkoumání tajemných zákoutí klínů. Teď je vše v moci masturbace i orálního milování! Co přinese závěr tantrického cvičení? Slasti v pasti lásky!

2. díl

TIP Bety: Čtěte také první díl Tantry lásky, kde se dozvíte jak postupovat první tři noci

Čtvrtá noc

Dává prostor k vyjádření se, jak chce být každý z páru hýčkán. Nejprve se oba milenci napijí vína, svléknou se (muž první), zaujmou pozici čelem sobě a provedou stejné dotyky jako při noci třetí. Muž si lehne na postel, zavře oči a vede ruce po svém těle za doprovodu očního kontaktu jeho partnerky. Nevynechá samozřejmě ani svůj pyj, které věnuje pozornost natolik, až bude stát jen krůček před prahem vyvrcholení. Žena se ho nikterak nedotýká! Po skončení ukázky ze strany milence ho vystřídá a naprosto stejně ukáže, jak lze její tělo vzrušovat, která místečka prahnou po pozornosti. Muž ji sleduje a snaží se vypozorovat tempo i tlak, zkrátka odkouká, co se dá! (Toto cvičení odbourává předsudky, zbavuje pocity viny z masturbace a dává volnost.) Následuje jednohodinové pravidlo o koncentraci, povídání, občerstvení i pití, ale žádném styku. Jakmile jeden z partnerů nebude mít své tělo pod kontrolou, přistoupí na kontrolní mantru. Po šedesáti minutách lze svoji vášeň ukojit, teď již naprosto uvolněným a hlubokým, milováním.

Pátá noc

Postup se shoduje s tím, který proběhl již minulé noci. Svlékat se začne jako první žena, muž ji pozoruje. Nahý pár se navzájem umyje, ale úmyslně nevzrušuje. Oba se naproti sobě posadí, jeden zavře oči, druhý se ho dotýká. Role se obrátí. Poté si žena lehne na záda a nechá partnera, aby s ní prováděl to samé, co ho svou ukázkou předešlé noci naučila. Jakmile se bude blížit k vyvrcholení, odtáhne od sebe jeho ruku a přejde na kontrolní mantru. (V tento moment by se měl vždy partner vzdálit a dál nepokračovat v dotycích, aby neprovokoval a nepokoušel vůli druhého.) Až teprve nakonec žena otevře oči. Poté začne s masturbací partnera. Po skončení se napijí, a z důvodu opadnutí vzrušení, navážou hovor. Po uplynutí jedné hodiny končí ten nejtěžší čas, jakým si mohou dva milenci projít. Následný pohlavní styk je směsicí delších a silnějších orgasmů, neboť důsledná příprava udržovaná v mezích slušnosti způsobí přímo explozi chtivosti a naléhavosti! Nepodobá se to ničemu z minulosti, co by člověk, nepolíbený tantrou, zažil.

Šestá noc

Po skleničce jiskřivého vína muž zahájí svlékání. Následuje sundání svršků ženy, koupel, a její ulehnutí na postel. Když se jí muž dotýká svými rty, má zavřené oči, koncentruje se na své pocity. V popředí zájmu se totiž nacházejí rty, tvář i ňadra. Potom vnitřní strana stehen a nakonec i tajemná Joni (vagina). Těsně před branami extáze a orgasmu je nutné utnout všechny aktivity a usměrnit veškerou energii. Sama žena k tomu dá signál. (Kontrolní mantra se v takových chvílích opakuje nespočetněkrát. Možná lepší než studená sprcha. I když…) Nadále se pokračuje ve výměně. Žena se věnuje tváři, polibkům rtů – až k Vajře. (Takto něžně a posvátně se v tantře nazývá penis). Opět muž pasivně leží a nemění polohu. A vyrozumí partnerku o blížícím se orgasmu. Oba se posadí ke stolu, konverzují o zážitcích a čekají na uplynutí jedné hodiny. V posteli se pak oddají milování včetně praktiky orálního sexu. (Teď vás to bude bavit jako nikdy předtím…)

TIP Bety: 6 situací, které zvyšují riziko nevěry a jak být odolná/ý vůči pokušení

Sedmá noc

Jestli se úkony provádějí poctivě, v tento den je již dávno cítit pokrok, kontrola vlastního těla, naladění na odlišnou erotickou vlnu. Proto je možné podělit se o rozkoš tak velkou, jakou si jen navzájem partneři mohou věnovat.

Vše začíná u stolu a vína. Následuje koupel a položení ženy na postel. Ta má nyní oči otevřené. Sleduje svého muže, jak rty přejíždí po jejích ústech, a poví mu, co při tom cítí. Stejně jako u prsou a vaginy. Žena se na každou oblast zaměří, vyjádří své pocity, a vysloví, jak moc či méně ji ono dráždění vzrušuje. Po výměně pozic se do role aktivního dostane žena. Když ukončí všechny fáze výzkumu, oba partneři se na chvíli posadí a poté se od sebe odloučí. Vyklidní své tělo i mysl.

Při opětovném shledání žena uchopí Vajru a zavede si ho do své Joni. Vnímá vaginální svaly, soustředí se na 3 dlouhé a silné kontrakce a uvolnění. Pár nyní setrvává v klidné poloze, vysloví kontrolní mantru a hlavně neztrácí hlavu nad přívalem vzrušení. Orgasmus se stále ještě musí potlačovat, takže spolupráce mezi oběma aktéry je velmi důležitá! Při dosažení kontroly žena vyjme pyj z vaginy, zaujme oblíbenou polohu pro orální dráždění, a nechá se opečovávat. Kontrola nad vyvrcholením se dodržuje tak dlouho, jak si partneři přejí. Poté, co se rozhodnou konečně dát orgasmu zelenou, může gejzír slasti vypuknout naplno. Skleničkou vína, jídlem a otevřeným rozhovorem sedm nocí tantry končí.

Proč rituál vyzkoušet?

Po provedení některého z mnoha párového tantrického rituálu se na sexualitu začnete pohlížet jinýma očima. A co je nejhezčí, tak vlastním úsilím. Síla a energie, kterou tím získáte, je jako pohon vztahu. Budete moci se svojí rozkoší zacházet podle libosti, objevovat nové rozměry milování bez ohledu na laické připomínky ostatních. Ta pravá postata sexu je totiž právě (znovu)objevena!

TIP Bety: Zjistěte, co na vás prozradí vaše sexuální fantazie - budete sama překvapena!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat