Komentáře k článku

Adéla 18.03.2018

A máte někdo nějakou referenci na https://eroticmassagepraha.cz ? Zdá se mi to dobré a ráda bych to zkusila. Díky za názor.

Ludmila 12.06.2017

Taky jsem vždy měla spojenou tantru se sexem, ale to není hlavní. A je pravdou, že mim to došli v novém vztahu, kdy si užívám doteky a samotný akt už je jen třešničkou na dortu... BAví mě to, dokonce jsem byl na kurzu. Je příjemné se nechat masírovat a také masírovat parneta na oplátku. Takže doporučuji, nestyďte se a objevujte. :)

kateřina Ludmila 17.06.2017

A kam chodíte, Ludmilo? A můžete nějak popsat průběh masáže, teda pocity, videa znám. =)

Ludmila kateřina 20.06.2017

Katko, chodím sem: www.harmonyspa.cz jinak pocity fakt uvolňující… vždy mě to nabije energií a cítím se více žensky… jakoby mi to dodávalo sebevědomí, jestli to nezní teda blbě. :D

Kateřina Ludmila 26.06.2017

děkuji, ludmilo za tip. Už jsem si studio progooglila a fakt pěkné a čisté… :)

gabča Kateřina 28.06.2017

harmony spa znám, dávala jsem jako dárek poukaz a líbil se… sama se chystám zkusit

Janka 10.01.2014

Tantře jsem se docela bránila. Vždycky jsem jí měla spojenou pouze s erotikou a až v několika posledních letech se dozvídám, že jen o tom to rozhodně není. Tantra dokáže tělo skvěle uvolnit, zrelaxovat a dodá vám mnoho energie. Ale aby to člověk pořádně pochopil, musí to vyzkoušet. Sama bych nebýt http://www.tantra-masaz.cz/nabidka-tantra-masaze/tantra-masaze-pro-zeny/ ani pořádně netušila co to ta tantra je :) A pokud máte partnera neváhejte, třeba se něco přiučíte a budete tantru provozovat i doma.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat