Hříšná příručka slastného orálního sexu

Chcete ovládnout jeho mysl i tělo získáním titulu přebornice na ústní praktiky? Nepotřebujete žádný kurz, ale pouze znát hříšné desatero té nejlepší felace, jakou kdy zažil!

Jiskřivá směs odevzdání, důvěry, štědrosti, vášně i něžnosti… To je orální sex! Pokud se mu vyhýbáte, nebo ho dokonce nenávidíte, ztrácíte tím u mužů cenné body za rozkoš, takže na souhrnném vysvědčení pro absolventy školy sexu nečekejte lepší známku než trojku – jestli ho vůbec dostanete! Pro muže je zkrátka spojení úst s jejich mužstvím vzrušení té nejvyšší úrovně, kterého nemají nikdy dost! A víte, proč ho ještě milují? Protože si jsou sami sebou v poskytování této rozkoše jistější než ženy (1)!

A teď luskněte prsty a chtějte se také stát specialistkou na orální sex, protože získat sebedůvěru při ústním rozhovoru s pyjem partnera je jednodušší, než si možná myslíte. Jste na pochybách? Nebuďte! Náš manuál o pouhých deseti bodech z vás udělá špičkovou vládkyni jeho tužeb (1, 2)!

1. Dejte mu roli diváka

Do mužské erotogenní zóny patří i oči, neboť pány vzrušují hlavně vizuální vjemy. Takže žádné zhasínání světel a hlavně zakazování toho, aby vás partner při felaci pozoroval!

2. Neošívejte se!

Jestli je vám orální neboli francouzský sex odporný, nikdo vás nikdy nemůže přinutit k tomu, abyste ho milovala. Ale aspoň se tvařte, že to tak hrozné není. A hlavně se zamyslete nad tím, proč vlastně? Vadí vám sperma? Jeho pach? Jako předehru zvolte vzrušující koupel a k večeři podávejte brambory, těstoviny nebo ananas, který chuť ejakulátu výrazně zlepší. Zároveň partnera držte na kilometry daleko od kořeněných jídel, tvrdého alkoholu, kávy a piva…

3. Připravte ho na rozkoš – důkladně

Vrhnout se hned bez okolků na věc? Omyl! I muži mají rádi předehru! Mazlení, hlazení, masážní olej, svůdné fouknutí do klína s ledových dechem od větrového bonbonu, jemný dotyk pavího pera … Pro hravost a kreativitu neexistují žádné meze!

4. Střídejte techniky

Měňte své způsoby jako chameleon! Neznamená, že když má felaci rád v pozici ležmo, musíte u stejné polohy zůstat navěky. Zkuste ho ochutnat vestoje, sama si řekněte o polohu 69, aby ho vůně vašich milostných šťáv zbavila rozumu v pěti vteřinách! Pamatujte, že jedna technika je prostě málo, takže hurá na tajný a osvědčený trik: Sama sebe úplně svlékněte, ale jemu jen chlípně rozepněte kalhoty… Mnoho mužům se to dost zamlouvá!

5. Používejte ruce

Zájem si nezaslouží jenom pyj, jakožto středobod vesmíru, ale i další erotogenní zóny jako perineum (oblast mezi konečníkem a šourkem) a varlata. Klidně si jednou rukou penis přidržujte a tu druhou spusťte právě s těmi dvěma sluníčky o kousek níž.

6. Mějte starost o lubrikaci

Při samotném orálním výkonu hodném expertky postupujte jemně, abyste neublížila ani sobě, ani milenci. Nešetřete na slinách. Pyj ve vašich ústech bude bez drhnutí klouzat jako děcka po toboganových skluzavkách. Kružte jazykem kolem hlavičky, střídejte tempo i tlak. A když si náhodou nebudete vědět rady, co že to má vlastně milenec rád, a sama se ho na to nechcete zeptat, vyžádejte si ukázku jeho masturbace. Pozorně při ní sledujte, kde a jak si pyj přidržuje. Všímejte si rychlosti, intenzity, pohybů…. Všechny tyto poznatky vám budou maximálně k užitku!

7. Naučte se správný rytmus

Penis v ústech a pohyby nahoru a dolů. To je fajn. Ruka u kořene pyje kopírující stejné trasy – vytuněné fajn na druhou. Pevné obemknutí rtů a pohlcení ho skoro celého? Bez chybičky! Krouživé pohyby, péče o uzdičku, chvíli jazyk tam, hned zase jinde? Mistryně umu! Pokud ještě udržíte pravidelný rytmus, máte zaděláno na erotické vysvědčení těch nejvyšších známek!

8. Buďte zlá!

Líbí se vám být někdy tak trochu nemilosrdná? Pak budete vynikat ve hře na kočku a myš. V čem spočívá? Přiveďte ho na samý okraj vyvrcholení, ale hned se hbitě distancujte od konečného závěru úskokem na varlata nebo hráz. Až vlna vzrušení odezní, vraťte se zpátky a udělejte to samé. Ovšem teď už s kompletním servisem! Dostanete ho do kolen!

9. Překvapte ho novým hmatem!

3–6 centimetrů. Přesně taková délka vás i jeho dělí od famózního zážitku, který se sice může zdát na první pohled trochu perverzní, ale je pouze o překonání prvních neznámých pocitů. Vysvětlení: Mužský bod G je k nalezení po vsunutí prstu do konečníku.

10. Vrňte blahem nad spermatem

V případě, že si nepřejete mít ejakulát v ústech, nasměrujte penis na svá ňadra nebo jiné místečko. Zásadně se ale vyvarujte znechuceným úšklebkům, plivání a odporu. Spíš vyjádřete radost nad „vytěžením“ bílého zlata z důlních útrob jeho rozetřením po své pokožce.

A rada na závěr? Pokud sama nebudete mít orální sex ráda, nebudete v něm ani dobrá! Tak si přizpůsobte podmínky svým možnostem, ať na vás muži navždy vzpomínají se zasněným výrazem ve tváři!

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3901667/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6327665/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Pstruh s rajčaty

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat